Novosti - Arhiva

23.05.2014

PRVA IZLOŽBA INOVACIJA U IVANIĆ - GRADU

​Ova će izložba po prvi puta u Ivanić-Gradu okupiti inovatore svih uzrasta iz Zagrebačke županije i gotovo cijele Hrvatske. U dva dana, 29. i 30. svibnja u izložbenom prostoru Hotela Sport svoje će nam inovacije, inovativne ideje i projekte predstaviti mladi inovatori uključeni u Zajednicu tehničke kulture Zagrebačke županije, učenici osnovnih i srednjih škola i studenti iz cijele Hrvatske te već priznati inovatori i uspješne hrvatske inovativne tvrtke.
21.05.2014

U PETAK OTVARANJE 8. INVENTUMA U ILOKU

​Na 1000 kvadratnih metara zatvorenog i 300 kvadratnih metara otvorenog izložbenog prostora sportske dvorane TEHNIKUM u Srednjoj školi Ilok i ove se godine unatoč krizi predstavlja više od 100 izlagača s više od 250 izložaka iz svih krajeva Hrvatske te Bosne i Hercegovine, Slovenije, Srbije, Irana, Iraka, Egipta i drugih zemalja svijeta. Na ovom tradicionalnom iločkom sajmu predstavit će se obiteljska poljoprivredna gospodarstva, obrtnici i poduzetnici te udruge i škole s najnovijim idejama, proizvodima i tehnologijama.
20.05.2014

POSJETITE OVOGODIŠNJI FESTIVAL TEHNIČKE KULTURE

​U organizaciji Hrvatske zajednice tehničke kulture i nacionalnih saveza tehničke kulture, ovoga petka, 23. svibnja u Boćarskom domu počinje Festival tehničke kulture na kojem će se predstaviti i Udruga inovatora Hrvatske.
17.05.2014

JAVNI POZIV: PRIJAVITE SE ZA GODIŠNJU NAGRADU INOVACIJA GODINE

​Udruga inovatora Hrvatske raspisala je javni poziv za nominiranje inovacija za Godišnju nagradu inovacija godine za 2013. godinu. Pozivaju se inovatori i inovativni poduzetnici, znanstvene i strukovne udruge, obrazovne i znanstvene ustanove i druge pravne osobe koje djeluju u Republici Hrvatskoj da predlože inovacije za Godišnju nagradu.
16.05.2014

Poštovani,

zahvaljujemo vam se na sudjelovanju na ovogodišnjoj 7. Agro Arci.

Zajedno smo i ove godine pokazali bogatstvo hrvatske poljoprivredne i prehrambene industrije te znanje, rad i trud naših inovatora, poljoprivrednika i poduzetnika.

Iz godine u godinu Agro Arca izrasta u jedan od vodećih sajmova u poljoprivredi i prehrambenoj industriji zahvaljujući suradnji svih uglednih pojedinaca, organizacija i institucija koji svojim radom unapređuju hrvatsku poljoprivredu i proizvodnju hrane.

Nadamo se da smo opravdali vaše ukazano povjerenje te vas pozivamo da već sljedeće godine budete dio zajednice koja stvara inovacije i trendove na tržištu hrane.

Za daljnju suradnju, kao i sugestije, prijedloge ili kritike koje mogu pomoći još boljoj organizaciji Agro Arce, slobodno nas kontaktirajte.15.05.2014

7. AGRO ARCA: GRAND PRIX PRVOM HRVATSKOM MLJEKOMATU

​Mljekomat, inovacija čakovečke tvrtke Letina inox, dobio je Grand Prix na ovogodišnjoj 7. Agro Arci, međunarodnom sajmu inovacija u poljoprivredi, prehrambenoj industriji i poljoprivrednoj mehanizaciji koji se od 9. do 11. svibnja u organizaciji Udruge inovatora Hrvatske, Grada Biograda na Moru i Hrvatske zajednice tehničke kulture održao u Biogradu na Moru.
07.05.2014

INTERVJU BERNARDA CECELJA: „RED, RAD, DISCIPLINA, NOVE TEHNOLOGIJE I INOVACIJE FORMULA SU USPJEHA“

​Tvrtka Bernarda d.o.o. jedan je od vodećih hrvatskih proizvođača kreveta, madraca i jastuka. U malom hrvatskom Nedelišću, gdje je smještena proizvodnja, zapošljava 180 radnika. Podružnice ima u Srbiji, Makedoniji, Švicarskoj i Rusiji, a gotovo svu proizvodnju izvozi. Ova hrvatska tvrtka jedna je i od najproduktivnijih domaćih tvrtki kada govorimo o inovacijama.

Linkovi


Kontakti

Hrvatska zajednica inovatora
Dalmatinska 12 10 000 Zagreb
Tel: +385 1 4886 540
Fax: +385 1 48 46 433
E-mail: uih@inovatorstvo.com
OIB:69872404259