Sustavno informiranje članstva putem časopisa i organizacijom stručnih seminara

Hrvatska zajednica inovatora osobito je prisutna u sredstvima javnog priopćavanja. Naročito je broj napisa bio velik nakon povratka sa svjetskih izložbi inovacija na kojima su naši inovatori postizali značajne uspjehe i primili mnogobrojna zavrijeđena priznanja i odličja. U elektroničkim medijima (Hrvatskom radiju i televiziji, lokalnim radio i TV postajama) također smo dobivali značajan programski prostor. Radio-postaje Split, Rijeka, Varaždin, Osijek, Pula i druge vrlo često dio svog programa posvećuju inovatorima i njihovim udrugama. Isto to čine dnevne i tjedne novine u tim sredinama. Udruga vrlo dobro surađuje i s uredništvom Hine. Novinari zagrebačkih najznačajnijih redakcija (primjerice Jutarnjeg lista i Večernjeg lista) osobito cijene rezultate naših inovatora i vrlo često o njima pišu.

Posebnu pozornost posvećujemo uređivanju naših WEB stranica (www.inovatorstvo.com, www.arca.com.hr, te www.agro-arca.com.hr), te smo krajem 2014. pokrenuli newsletter kao kljućni alat u informiranju kako naših članica, tako i ostalih zainteresiranih korisnika. Newsletter se distribuira na preko 30 000 adresa.

Posebno ističemo novi pristup u komunikaciji sa našim članstvom u cilju povezivanja inovatora Hrvatske s poduzetništvom što će, nadamo se, olakšati komercijalizaciju njihovih inovacija.

Linkovi


Kontakti

Hrvatska zajednica inovatora
Dalmatinska 12 10 000 Zagreb
Tel: +385 1 4886 540
Fax: +385 1 48 46 433
E-mail: uih@inovatorstvo.com
OIB:69872404259