PRVA IZLOŽBA INOVACIJA U IVANIĆ - GRADU

23.05.2014
Elektronički i računalni klub Ivanić-Grad, Zajednica tehničke kulture Zagrebačke županije i Udruga inovatora Hrvatske organiziraju prvu Međužupanijsku izložbu inovacija Ivanić-Grad koja će se održati 29. i 30. svibnja u izložbenom prostoru Hotela Sport u Ivanić-Gradu.

Ova će izložba po prvi puta u Ivanić-Gradu okupiti inovatore svih uzrasta iz Zagrebačke županije i gotovo cijele Hrvatske. U dva dana, 29. i 30. svibnja u izložbenom prostoru Hotela Sport svoje će nam inovacije, inovativne ideje i projekte predstaviti mladi inovatori uključeni u Zajednicu tehničke kulture Zagrebačke županije, učenici osnovnih i srednjih škola i studenti iz cijele Hrvatske te već priznati inovatori i uspješne hrvatske inovativne tvrtke.

Cilj ove izložbe je predstaviti, promovirati i popularizirati inovativno stvaralaštvo i tehničku kulturu u lokalnoj zajednici, ali i omogućiti neposredno upoznavanje i umrežavanje mladih inovatora i nadarenih učenika s već afirmiranim inovatorima i inovativnim tvrtkama.

Prva Međužupanijska izložba inovacija Ivanić-Grad održava se pod pokroviteljstvom Zagrebačke županije i Grada Ivanić-Grada uz podršku sponzora, kompanije INA d.d. i tvrtke Elektrocentar Petek.

Izložba će oba dana biti otvorena od 10 do 19 sati, a ulaz je za sve posjetitelje besplatan.

SPONZORILinkovi


Kontakti

Udruga inovatora Hrvatske
Dalmatinska 12 10 000 Zagreb
Tel: +385 1 4886 540
Fax: +385 1 48 46 433
E-mail: uih@inovatorstvo.com
OIB:69872404259