Novosti - Arhiva

26.02.2015

PREDAVANJE: BOJE VAŠE OSOBNOSTI I KAKO BOJOM I CRTOM POVEĆATI KREATIVNOST

Udruga inovatora Hrvatske i Udruga „Nikola Tesla genij za budućnost“ u suradnji s Hrvatskom zajednicom tehničke kulture,pozivaju Vas na predavanje: “BOJE VAŠE OSOBNOSTI I KAKO BOJOM I CRTOM POVEĆATI KREATIVNOST“. Predavanje će se održatiu utorak 3. ožujka 2015.u Velikoj dvorani Hrvatske zajednice tehničke kulture,Dalmatinska 12, Zagreb s početkom u 17:00 sati. Predavač je: Martina Kosec profesorica likovne kulture.
24.02.2015

INTERVJU IVAN ŠIPIĆ: CENTAR AGROPODUZETNIŠTVA NOVA NADA ZA TRILJANE!

Grad Trilj smješten na jugoistoku Sinjskog polja uz rijeku Cetinu, udaljen svega 40 km od Splita i na granici s Bosnom i Hercegovinom jedan je od najmlađih hrvatskih gradova. Važno je prometno sjecište s velikim potencijalom - prirodnim bogatstvima, zemljom i radnom snagom. Taj se potencijal napokon želi iskoristiti, a ugaslo gospodarstvo i zapuštena polja ponovno oživjeti. Nova nada triljskog kraja projekt je „Proizvodna zona Čaporice – centar agropoduzetništva“, jedan od prvih projekata namijenjen lokalnoj samoupravi kojim su odobrena bespovratna sredstva iz Europskog fonda za regionalni razvoj.
23.02.2015

NATJEČAJI: DODIJELI 99.000 KUNA NAJORGINALNIJEM PROIZVODU!

Započelo je glasanje za finaliste projekta Moj Zaba Start koje je odabrala stručna komisija za svaki od tri natječaja - Moja prilika za inovativne poduzetničke i start up projekte; Moja zelena zona za zeleno poduzetništvo; Moja kreativna crta za kreativnu industriju s ciljem potpore poduzetničkim idejama koje nude inovativni pristup poslovanju. Do 6. ožujka možete dati svoj glas jednom projektu u svakom od natječaja na internetskoj stranici www.mojzabastart.hr.
19.02.2015

PROJEKTI: I VI MOŽETE BITI BOLJI – BE BETTER!

„Temelj svega su znanje, inovativnost i izvrsnost, a i to se mora potaknuti i naučiti“, misao je vodilja Vladimira Mihajlovića, urednika časopisa Poduzetnik i pokretača projekta Biti Bolji – Be Better za edukaciju i promociju poduzetništva i obrtništva namijenjenog učenicima srednjih škola u Hrvatskoj. Projekt se provodi od 2013. godine diljem Hrvatske, a cilj mu je upravo potaknuti mlade na učenje, stjecanje vještina i znanja, razvoj kreativnih sposobnosti te poticanje pozitivnog odnosa prema poduzetništvu i inovativnim idejama.
18.02.2015

KONFERENCIJE: REZERVIRAJTE 27. VELJAČE ZA „CRNI LABUD U PLAVOM OCEANU“

Tražite li nove poslovne ideje, Liderova konferencija Crni labud u plavom oceanu pravo je mjesto za vas! Ova po mnogočemu jedinstvena gospodarska konferencija održat će se 27. veljače u zagrebačkom Hypo centru, a konferenciji se kao partner pridružila i Udruga inovatora Hrvatske.
10.02.2015

PREDSJEDNIK JOSIPOVIĆ URUČIO ODLIKOVANJA, ČLAN UIH-A IVAN BRAČIĆ ODLIKOVAN ZA GOSPODARSTVO

Predsjednik Republike Hrvatske Ivo Josipović odlikovao je Redom Danice hrvatske s likom Blaža Lorkovića Ivana Bračića, poduzetnika i vlasnika poznate inovativne tvrtke PIP, članice Udruge inovatora Hrvatske. Ovo je odlikovanje Ivanu Bračiću uručeno za osobite zasluge za gospodarstvo i poticanje gospodarskog i društvenog razvitka Republike Hrvatske.
09.02.2015

PREDAVANJE: PREHRANA GENIJALNIH UMOVA

Udruga inovatora Hrvatske i Udruga „Nikola Tesla genij za budućnost“ u suradnji s Hrvatskom zajednicom tehničke kulture,pozivaju Vas na predavanje: “PREHRANA GENIJALNIH UMOVA“. Predavanje će se održatiu utorak 17. veljače 2015.u Velikoj dvorani Hrvatske zajednice tehničke kulture,Dalmatinska 12, Zagreb s početkom u 17:00 sati. Predavač je: mr. sc. Irena Švenda, mag. nutricionizma; mag.ing.bioproc. inž.

Linkovi


Kontakti

Hrvatska zajednica inovatora
Dalmatinska 12 10 000 Zagreb
Tel: +385 1 4886 540
Fax: +385 1 48 46 433
E-mail: uih@inovatorstvo.com
OIB:69872404259