KONFERENCIJE: REZERVIRAJTE 27. VELJAČE ZA „CRNI LABUD U PLAVOM OCEANU“

18.02.2015

Tražite li nove poslovne ideje, Liderova konferencija Crni labud u plavom oceanu pravo je mjesto za vas! Ova po mnogočemu jedinstvena gospodarska konferencija održat će se 27. veljače u zagrebačkom Hypo centru, a konferenciji se kao partner pridružila i Udruga inovatora Hrvatske.

I na ovogodišnjoj Liderovoj konferenciji Crni labud u plavom oceanu domaći poduzetnici predstavit će svoje poslovne modele kako bi poslužili kao inspiracija onima koji traže nove ideje. Konferencija će uspješnim primjerima demonstrirati vizije koje su promijenile tradicionalne načine poslovanja.

O preprekama uvođenju poslovnih modela i njihovu svladavanju na konferenciji će govoriti Bernarda Cecelja, jedna od najuspješnijih domaćih poduzetnica čija je tvrtka Bernarda jedan od najboljih primjera inovativnog poduzetništva.

Primjer uspješnog poslovnog modela dat će i Andrija Čolak iz tvrtke Surf'n'Fries koja se na tržištu istaknula novom tehnologijom u pečenju krumpirića. U ovoj tvrtki naime koriste vlagu iz krumpira te vrući zrak koji na 250 stupnjeva Celzijusa u par minuta pripremi krumpiriće bez korištenja kapi ulja.

Sandra Boljkovac Stojak predstavit će Ciklopeu , tvrtku čiji je core business visokotehnološko prevođenje tj. lokalizacija. Riječ je o jezičnoj i kulturnoj prilagodbi web-stranica, softvera, tehničke ili marketinške dokumentacije ciljanom tržištu ili publici.

Na konferenciji će biti govora i o aplikaciji Racuni. hr koja korisnicima omogućuje da plate račune fotografirajući ih. Razvio ju je Damir Sabol koji je razvio i aplikaciju PhotoMath.

TradeTicity je pak tehnološka kompanija koja nudi rješenja u području serijalizacije proizvoda slijedivosti te zaštite autentičnosti robne marke. Tu je i Hyperactive, IT tvrtka iz Zagreba, koja je došla pak u poziciju da u središtu Silicijske doline u dokaže svoje sposobnosti i dobije ekskluzivan ugovor o pružanju usluge razvoja mobilnih i internetskih aplikacija.

Više o konferenciji možete vidjeti OVDJE.

Linkovi


Kontakti

Udruga inovatora Hrvatske
Dalmatinska 12 10 000 Zagreb
Tel: +385 1 4886 540
Fax: +385 1 48 46 433
E-mail: uih@inovatorstvo.com
OIB:69872404259