Novosti - Arhiva

12.09.2014

2. SALON INOVACIJA „BJELOVAR 2014“

​Županijska komora Bjelovar organizirat će i ove godine izložbu inovacija pod nazivom „2. Salon inovacija Bjelovar 2014“ uz tematske stručne skupove s ciljem poticanja inovativnosti i kreativnosti kao osnovne komponente konkurentnosti gospodarstva. Naglasak izložbe je na predstavljanju inovatora iz Bjelovarsko-bilogorske županije uz gostovanje renomiranih i nagrađivanih inovatora iz cijele Republike Hrvatske, u suradnji s Udrugom inovatora Hrvatske.
10.09.2014

INTERVJU IVAN BRAČIĆ: OD OBITELJSKOG HOBIJA DO REGIONALNOG LIDERA

​Prije 25 godina, tada pčelar hobist, pokrenuo je mali obiteljski posao. Danas je njegova tvrtka PIP regionalni proizvođač pčelinjih i pčelarskih proizvoda s jednim od najmodernijih pogona u ovom dijelu Europe smještenim u poduzetničkoj zoni Pisarovina. PIP-ovi proizvodi izvoze se u nekoliko zemalja Europe i osvajaju priznanja na sajmovima inovacija diljem svijeta. O počecima tvrtke, njihovom razvoju i inovacijama razgovarali smo osnivačem i vlasnikom PIP-a, dvostrukim Vitezom inovatorstva, Ivanom Bračićem.
09.09.2014

SAJMOVI: PRIPREMITE SE ZA NADOLAZEĆE SAJMOVE INOVACIJA

​Hrvatski inovatori ove jeseni imaju priliku predstaviti svoje inovacije javnosti i poslovnim partnerima na nekim od vodećih sajmova inovacija u zemlji i inozemstvu. Udruga inovatora Hrvatske koja već više od 20 godina organizira nastupe domaćih inovatora na međunarodnim sajmovima objavila je pozive za aktualne jesenske sajmove. Sajamska sezona počinje 12. Međunarodnom izložbom inovacija ARCA u Zagrebu koji će se održati od 15. do 18. listopada u Boćarskom domu.
08.09.2014

INOVATORI: RJEŠENJE ZA KRAĐE I OTPAD NA PLAŽAMA STIŽE IZ PROMAJNE

​Inovator Miroslav Čečavac i vlasnik promajnske tvrtke Mis-Plastik patentirao je zanimljivo rješenje za bezbrižno uživanje na plažama i bazenima, inovativni stalak za suncobrane pod nazivom Beachbox. Za njega je već dobio nekoliko domaćih i međunarodnih nagrada od one za Najbolju inovaciju Dalmacije do srebra na uglednom Ženevskom salonu inovacija.
07.09.2014

PUTOVANJE: OTKRIJETE ŠTO NAM SPREMA BUDUĆNOST!

​Udruga inovatora Hrvatske i Putnička agencija JAGMA pozivaju vas na zanimljivo turističko-inovacijsko putovanje u Nürnberg, svjetski centar inovacija i novih tehnologija gdje će se ove godine pod sloganom „Budućnost počinje tu“ okupiti inovatori iz cijelog svijeta.

Linkovi


Kontakti

Hrvatska zajednica inovatora
Dalmatinska 12 10 000 Zagreb
Tel: +385 1 4886 540
Fax: +385 1 48 46 433
E-mail: uih@inovatorstvo.com
OIB:69872404259