Dodijeljene nagrade sudionicima 29. natječaja za najbolju inovaciju Dalmacije

15.12.2017

Laureati ovogodišnjeg natječaja

Na svečanom skupu organiziranom od strane Društva inovatora DIATUS iz Splita, održanom 11. prosinca 2017. u prostorijama Obrtničke komore Splitsko-dalmatinske županije, dodijeljene su nagrade sudionicima 29. natječaja za najbolju inovaciju Dalmacije. Na predmetnom natječaju sudjelovalo je ukupno 29 inovacija s područja tri dalmatinske županije i iz različitih područja djelatnosti (strojarstvo, energetika, ekologija, informatika, zabava i svakodnevne životne potrebe). Inovacije je ocjenjivao stručni Ocjenjivački sud u sastavu: Ante Zekić, dipl.ing., u svojstvu predsjednika suda, te mr. sc Petar Čovo, dipl.ing., Petar Mandić, dipl.ing., mr. sc Ivan Majer, dipl.ing. i Mihajlo Čizmić, ing., u svojstvu članova Ocjenjivačkog suda.

Na početku svečanosti nazočnima su se prigodnim govorom obratili predsjednik Udruge inovatora Hrvatske g. Ivan Bračić, voditeljica područnog ureda za Dalmaciju Hrvatske banke za obnovu i razvitak gđa. Mira Krneta, i sveukupni pobjednik natječaja, g. Mislav Čizmić.

U sklopu svečanosti održano je i predavanje inovatora Rozarija Jurića na temu „Inovacijom do uspješnog poslovanja – razvoj na bazi vlastitog patenta“, u kojem je g. Jurić prikazao svoj put od ideje, preko patentiranja, do uspješne komercijalizacije inovacije „Zidni paneli za brzu gradnju objekata“.


Popis nagrađenih inovacija dostupan je na ovom linku.

Fotogaleriju možete pogledati na ovom linku

Linkovi


Kontakti

Hrvatska zajednica inovatora
Dalmatinska 12 10 000 Zagreb
Tel: +385 1 4886 540
Fax: +385 1 48 46 433
E-mail: uih@inovatorstvo.com
OIB:69872404259