Zahvala sudionicima izložbe ARCA i sajma AGRO ARCA

27.10.2017Poštovani,

svečanošću dodjele nagrada i priznanja najuspješnijim hrvatskim i inozemnim inovatorima, u subotu, 21. listopada 2017., u Nacionalnoj i sveučilišnoj knjižnici u Zagrebu, službeno su zatvorene 15. međunarodna izložba inovacija ARCA i 9. međunarodni sajam inovacija u poljoprivredi, prehrambenoj industriji i poljoprivrednoj mehanizaciji AGRO ARCA.

Izložbe su privukle značajan broj posjetitelja, predstavnika gospodarskog sektora te poslovne i akademske zajednice. Tijekom trodnevnog održavanja manifestacija Nacionalna i sveučilišna knjižnica u Zagrebu postala je središnje mjesto razmjene ideja i iskustava, predstavljanja novih proizvoda i sklapanja novih poslova.

Kroz popratne aktivnosti organizirane u obliku radionica za djecu i mlade nastojali smo popularizirati inovatorstvo, kao djelatnost tehničke kulture, dok smo kroz izvrsno posjećen panel „Inovacije u doba digitalne transformacije“, svijetlim primjerima i dobrim uvodom i vođenjem pobudili optimizam i potaknuli prisutne na inovativno i kreativno djelovanje.

Ovim putem upućujemo zahvalu izlagačima, suorganizatorima, pokroviteljima, partnerima, sponzorima, predstavnicima medija i svima koji su na bilo koji način sudjelovali u ostvarenju i uspješnom održavanju ovih vrijednih manifestacija.

Očekujemo da ćete nam se pridružiti i slijedeće godine na našim tradicionalnim izložbama i doprinijeti da budu još bolje i uspješnije.

S poštovanjem,

Ivan Bračić, predsjednik

Linkovi


Kontakti

Udruga inovatora Hrvatske
Dalmatinska 12 10 000 Zagreb
Tel: +385 1 4886 540
Fax: +385 1 48 46 433
E-mail: uih@inovatorstvo.com
OIB:69872404259