VODSTVU UDRUŽENJA OBRTNIKA GRADA ZAGREBA PREDSTAVLJENA 13. MEĐUNARODNA IZLOŽBA INOVACIJA ARCA 2015.

08.09.2015

Prestavnici Udruženja obrtnika grada Zagreba i Udruge inovatora Hrvatske

U Udruženju obrtnika grada Zagreba u utorak 8. rujna održan je sastanak predstavnika udruženja i Udruge inovatora Hrvatske na temu suradnje na predstojećoj 13. po redu Međunarodnoj izložbi inovacija ARCA koja će se od 15. do 18. listopada ove godine održati u Boćarskom domu u Zagrebu.

Predstavnici Udruge inovatora predvođeni glavnim tajnikom Vojislavom Rauševićem predstavili su ovogodišnju izložbu vodstvu udruženja na čelu s predsjednikom Antunom Trojnarom i iskazali interes za značajnije uključivanje zagrebačkog udruženja obrtnika u ovo događanje, prvenstveno kroz predstavljanje inovativnih obrtničkih projekata i proizvoda te rada mladih obrtnika do 30 godina.

Naglasak ovogodišnje izložbe bit će upravo na inovativnom poduzetništvu mladih, pa će tako i na Danu inovativnih ideja planiranom za 16. listopad mladi obrtnici imati priliku predstaviti svoje inovativne poslovne ideje i projekte.

Inače Udruženje obrtnika grada Zagreba već godinama kroz suradnju i članstvo u Udruzi inovatora Hrvatske nastoji olakšati obrtnicima proces zaštite njihovih inovacija, a suradnja se, rečeno je danas na sastanku, želi proširiti i na zajedničku promociju inovativnog rada obrtnika, edukaciju na području inovativnog stvaralaštva, povezivanje obrtnika s inovatorima te projekte usmjerene na dodatnu edukaciju budućih obrtnika, učenika srednjih strukovnih škola.

Linkovi


Kontakti

Udruga inovatora Hrvatske
Dalmatinska 12 10 000 Zagreb
Tel: +385 1 4886 540
Fax: +385 1 48 46 433
E-mail: uih@inovatorstvo.com
OIB:69872404259