UDRUGA: POSTANI ČLANOM UIH-A!

24.01.2015


Imate ideju ili inovaciju, a ne znate vrijedi li je i kako razviti ili pak zaštiti u zemlji i inozemstvu? Dođite u Udrugu inovatora Hrvatske!
S novom godinom pozivamo i nove inovatore i poduzetnike da nam se priključe i postanu članovima naše udruge.

Već niz godina Udruga inovatora Hrvatske uspješno pomaže inovatorima pojedincima, organizacijama inovatora te onim iskusnim poduzetnicima i poduzetnicima početnicima u razvoju i prije svega promociji njihovih ideja, proizvoda i usluga. Nastojimo biti putokaz svima onima koji u Republici Hrvatskoj stvaraju nove vrijednosti i odgovoriti na njihova pitanja: vrijedi li zaštiti inovaciju te kako i gdje to učiniti, kome se obratiti za stvaranje preduvjeta za proizvodnju i komercijalizaciju inovacije, kako, gdje i kada pokazati svoj proizvod? Pomažemo pri izradi modela i prototipova, izradi promotivnih materijala i povezivanju s mogućim poslovnim partnerima i suradnicima. Educiramo pojedince i javnost o važnosti konstantnog ulaganja u inovacije za bolje, konkurentnije i zdravije gospodarstvo.

Pozivamo i sve one koji dijele našu misiju da nam se priključe kao partneri ili suradnici u projektima kojima ćemo poticati kreativnije i inovativnije djelovanje i okuženje u Republici Hrvatskoj.


Više o članstvu u Udruzi inovatora Hrvatske možete vidjeti OVDJE.

Linkovi


Kontakti

Udruga inovatora Hrvatske
Dalmatinska 12 10 000 Zagreb
Tel: +385 1 4886 540
Fax: +385 1 48 46 433
E-mail: uih@inovatorstvo.com
OIB:69872404259