Udruga inovatora Hrvatske predstavila se na Međunarodnom sajmu gospodarstva u Mostaru

12.04.2019

Udruga inovatora Hrvatske i njena članica Društvo inovatora DIATUS iz Splita tradicionalno se predstavljaju na najvećem sajmu gospodarstva u Mostaru od 09. do 13. travnja 2019. Na sajmu se predstavlja tridesetak zemalja iz svih područja gospodarstva i prisutno je preko 860 izlagača, a zemlja partner sajma je Kina.

Mihajlo Čizmić, član Izvršnog odbora Udruge inovatora Hrvatske ove godine ima priliku promovirati i predstavljati hrvatske inovatore i njihove inovacije na ovom najuspješnijem sajmu gospodarstva. Na izložbenom prostoru promovirat će se i Međunarodna izložba inovacija ARCA 2019 što će se održati u listopadu. U direktinim kontaktima s poslovnim ljudima i posjetiteljima nastojat će uspostaviti kontakte za sve naše inovatore i privući nove izlagače na ARCA 2019.

U Mostaru se predstavljaju:

Bernarda Cecelja – tvrtka Bernarda d.o.o. iz Puščine s inovacijom: Specijalni medicinski madrac ANTIFLUX AG, Josip Šincek – Tipos Resurs j. d. o. o. Iz Varaždina s inovacijom Eko - Mundus, Boris Matić – Abundantia j. d. o. o. iz Osijeka s inovacijom Višestruka utičnica PLUGSY, Čokolada s magarećim mlijekom inovatora Marinka Biškića iz Solina, Elektronički sklop za kontrolu signalne MH žarulje inovatora Borisa Ukića iz Splita, Sustav energetskih učinkovite gradnje inovatora Maria Franića iz Žrnovnice, Spužva s metalnim čistačem - inovatora Orela Bračulja iz Dicma, Super štipaljka – kvačica inovatorice – Karle Brstilo iz Splita.

Na sajmu je održana i međunarodna konferencija: „Gospodarstvo ključni čimbenik razvoja društva“ koja je okupila brojne gospodarstvenike i predstavnike gradova i sveučilišta u Bosni i Hercegovini i zemljama regije.

Linkovi


Kontakti

Hrvatska zajednica inovatora
Dalmatinska 12 10 000 Zagreb
Tel: +385 1 4886 540
Fax: +385 1 48 46 433
E-mail: uih@inovatorstvo.com
OIB:69872404259