U okviru Programa: „Malim korakom do uspjeha“ održane 2 radionice

11.12.2019
U Čakovcu u Centru za odgoj i obrazovanje održane su dvije radionice iz Programa „Malim korakom do uspjeha“ koje je vodila gospođa Ivana Ježić, vanjski suradnik Udruge inovatora Hrvatske uz pomoć Silvane Svilar, zamjenice gl. tajnika Udruge inovatora Hrvatske.Radionice su održane za dvije grupe. Prva grupa i to stariji korisnici Centra u dobi od 21 godine do 46 godina sudjelovali su u radionici: Rad u tehnici frotaža (trljanje) – dolazak na polnoćku. U radionici korisnici su izrađivali svoj crtež temelje predloška i bojali ga trljanjem voštanim pastelama. Korisnici su s veseljem izrađivali svoje crteže i na kraju radione napravili malu izložbu svojih radova.

Druga krupa korisnika Centra u dobi od 15 do 21. godinu sudjelovala je u radionici: Osnove grafičke tehnike s temom kićenje bora. U radu su koristili također izrađene predloške koje su bojali temperom i otiskivali na pakpapir. Sistem rada i otiskivanja im se jako sviđao i uživali su u izradi.

Na kraju radionici izradili su veliko božićno drvce ukrašeno njihovim otiscima ukrasa s kojim su ukrasili ulazna vrata svoje učionice.

Program „Malim korakom do uspjeha“ namijenjen je osobama s teškoćama u razvoju.

CIJELU FOTO GALERIJU MOŽETE POGLEDATI OVDJE

Linkovi


Kontakti

Hrvatska zajednica inovatora
Dalmatinska 12 10 000 Zagreb
Tel: +385 1 4886 540
Fax: +385 1 48 46 433
E-mail: uih@inovatorstvo.com
OIB:69872404259