Tvrtka Altpro dobitnik je Zlatne kune u kategoriji inovacija

14.11.2017


Svi dobitnici nagrada s državnim vrhom i predsjednikom HGK; Izvor: HGK

Hrvatska gospodarska komora sinoć je je u Nacionalnoj i sveučilišnoj knjižnici u Zagrebu dodijelila prestižne nagrade „ Zlatna kuna“ najboljim gospodarstvenicima za poslovne rezultate u protekloj godini.

Zlatnu kunu u kategoriji inovacija dobila je tvrtka Altpro koja djeluje od 1994. godine i bavi se razvojem i proizvodnjom elektroničke visokotehnološke signalno-sigurnosne opreme za željeznicu. Proizvodi tvrtke u potpunosti su razvijeni na temelju vlastitog znanja i inovativnosti te su dokazali svoju konkurentnost na globalnom tržištu. S proizvodima iz dviju niša – sustavima za osiguranje željezničko-cestovnih prijelaza za infrastrukturu te za automatsko zaustavljanje vlakova (Autostop), Altpro je trenutno jedan od nekoliko vodećih proizvođača opreme slične namjene u svijetu. Osnova konkurentnosti tvrtke je visoka kvaliteta opreme, brzina razvoja te certifikati tipa A o usklađenosti s EN normama, koji su rijetkost na svjetskome tržištu.

Tehnološke inovacije tvrtke Altpro, višestruko nagrađivane u svijetu kao inovativne tvrtke, te njezin položaj u proizvodnji željezničkih signalno-sigurnosnih proizvoda pružaju velike mogućnosti plasmana i razvoja novih proizvoda za globalno tržište.

Tvrtka Altpro dugogodišnja je članica Udruge inovatora Hrvatske kojoj ovim putem čestitamo na ostvarenom sjajnom uspjehu!

Linkovi


Kontakti

Hrvatska zajednica inovatora
Dalmatinska 12 10 000 Zagreb
Tel: +385 1 4886 540
Fax: +385 1 48 46 433
E-mail: uih@inovatorstvo.com
OIB:69872404259