TIJELO PORTAL KREATIVNOSTI

Fotografije uz članak 4
24.04.2013Udruga inovatora Hrvatske i Udruga Nikola Tesla genij za budućnost u suradnji s Hrvatskom zajednicom tehničke kulture organizirale su predavanje na temu TIJELO PORTAL KREATIVNOSTI koje je održala dr. ZRINKA BULJAN. Tema je održana u sklopu radionice „KAKO RAZVITI KREATIVNOST I INOVATIVNOST SVAKOG POJEDINCA“.

Dr. Zrinka Buljan završila je Medicinski fakultet u Zagrebu i usavršila akupunkturu u Kini. Radi u svojoj privatnoj ordinaciji u Zagrebu, zalaže se za holistički pristup zdravlju te obrazovanje u temeljima vibracijske medicine.

Ova liječnica je, kako kaže, još u ranoj mladosti znala je da se alternativnim pristupom u liječenju bolesti želi ozbiljno baviti, a upisom na studij dobila je kvalitetnu podlogu za daljnju nadogradnju i učenje onoga što ju je oduvijek zanimalo.

Kombinacija znanja klasične i alternativne medicine koju je stekla pokazalo se kao odlična podloga za praktičan rad u pomaganju ljudima.

Kada znate što je nekome u medicinskom smislu, znatno je lakše odgonetnuti kakav mu alternativni tretman i u kojoj mjeri pomaže.

S velikim zadovoljstvom je prihvatila predavanje na inicijativu Udruge inovatora Hrvatske i Udruge Nikola Tesla – Genij za budućnost jer štuje lik i djelo velikog izumitelja Nikole Tesle. Kako je Nikola Tesla upravljao daljinskim upravljačem tako nam je na slikovit način željela prikazati da svaka osoba može upravljati svojim tijelom. Tijelo treba upoznati i moramo naučiti tehnike kako s naših 5 osjetila koje posjedujemo možemo kreirati svoje tijelo.

Predavanju dr. Zrinke Buljan Buljan nazočilo je više od pedeset sudionika.


Cijelu foto galeriju možete vidjeti OVDJE.

Više o Udruzi Nikola Tesla - Genij za budućnost možete vidjeti OVDJE.

Više o radu dr. Zrinke Buljan možete vidjeti OVDJE.

Linkovi


Kontakti

Udruga inovatora Hrvatske
Dalmatinska 12 10 000 Zagreb
Tel: +385 1 4886 540
Fax: +385 1 48 46 433
E-mail: uih@inovatorstvo.com
OIB:69872404259