STRES - KOČNICA KREATIVNOSTI

Fotografije uz članak 5
19.03.2013Udruga inovatora Hrvatske, Udruga Nikola Tesla – genij za budućnost i Hrvatska zajednica tehničke kulture 19. ožujka 2013. godine nastavili su s organiziranjem radionica u okviru zajedničke teme Kako razviti inovativnost i kreativnost svakog pojedinca.

Uz riječi dobrodošlice glavnog tajnika Udruge inovatora Hrvatske Vojislava Rauševića i predsjednice Udruge Nikola Tesla – genij za budućnost Dragice Mihajlović, sudionici su se prepustili gospođi Nikoleti Vujović, psihoorijentologu i direktoru Silva metode d.o.o. koja je započela prvo predavanje s temom: STRES - KOČNICA KREATIVNOSTI.

Što je stres, kako kontrolirati stres, kako se zaštiti od stresa, kako se osloboditi od stresa i zašto je potrebno naučiti redovito se opuštati i na taj način ukloniti stres čuli smo od gospođe Nikolete Vujović.

Nakon veoma zanimljivog predavanja, koje je potaklo i mnoga pitanja 30- tak pojedinaca sudionika predavanja možemo samo zaključiti:

  • Moramo pokušati naučiti svoje tijelo da stvori otpornost na buduće stresne situacije, pojačati rad imunološkog sustava i osloboditi se nagomilanog stresa i poboljšati svoje fizičke sposobnosti.
  • Kontrola stresa, tj. kontrola naših misli i reakcija na pojedine situacije jedan je od najvažnijih preduvjeta za održavanje zdravog i uspješnog života.

Cijelu foto galeriju možete vidjeti OVDJE.

Više o Silva metodi možete vidjeti OVDJE.

Linkovi


Kontakti

Udruga inovatora Hrvatske
Dalmatinska 12 10 000 Zagreb
Tel: +385 1 4886 540
Fax: +385 1 48 46 433
E-mail: uih@inovatorstvo.com
OIB:69872404259