Sociotehnički aspekti kvalitete, kreativnosti i inovacija

15.05.2024
Više o tome: https://www.ifia.com/design-research-the-sociotechnical-aspects-of-quality-creativity-and-innovation/


Jedna od ključnih aktivnosti Hrvatske zajednice inovatora je i promocija hrvatskih inovacija u svijetu.

Ovoga puta ističemo izdavački pothvat grupe autora iz naše članice, Fakulteta strojarstva i brodogradnje Sveučilišta u Zagrebu na temu sociotehničkih aspekata, kvalitete, kreativnosti i inovacija. Ovaj zbornik, kojeg potpisuju dr. sc. Dorian Marjanović, prof. emeritus, prof. dr. sc. Mario Štorga i prof. dr. sc. Stanko Škec sadrži prezentacije dvadeset vodećih svjetskih stručnjaka koji su tijekom nedavno održane radionice prezentirali vlastita viđenja različitih aspekata vezanih za naslovnu tematiku. Važno je napomenuti da je knjiga namijenjena, ne samo akademskoj zajednici, već i širem zainteresiranom čitateljstvu.

Ova publikacija, izdana na engleskom jeziku, izazvala je pozornost stručne javnosti, te je uvrštena u katalog izdanja IFIA (Međunarodne federacije nacionalnih asocijacija inovatora). U prilog izvrsnosti ove publikacije govori i činjenica da je knjigu izdala izdavačka kuća Springer Verllag, u svijetu poznata kao vodeći izdavač tehničke literature.

Ovime čestitamo našoj članici i urednicima, te se u budućnosti nadamo većem broju izdavačkih pothvata naše akademske zajednice.


Linkovi


Kontakti

Hrvatska zajednica inovatora
Dalmatinska 12 10 000 Zagreb
Tel: +385 1 4886 540
Fax: +385 1 48 46 433
E-mail: uih@inovatorstvo.com
OIB:69872404259