Radionica: Kako razviti kreativnost i inovativnost svakog pojedinca – inspirirani Nikolom Teslom - "Samomotivacija i tehnike upravljanja vremenom", predavačica: Anita Brajković Skoko

25.05.2022U okviru Programa Arhimed academia Hrvatske zajednice inovatora i Udruge Nikola Tesla – Genij za budućnost održana je 24. svibnja 2022. posljednja u nizu edukativna radionica ove godine pod vodstvom Anite Brajković Skoko, certificirane poduzetničke Stručne savjetnice. Tema radionice je bila "Samomotivacija i tehnike upravljanja vremenom".

Gospođa Skoko je u uvodnom predavanju uvela nas u područje važnosti osobnog uspjeha i planiranom vremenu, te prezentirala uspješne tehnike upravljanja vremenom.

„Najveća imovina koju imamo je vlastiti um“, rekla je gospođa Brajković Skoko.

Postoje različite tehnike upravljanja vremenom, a među najpopularnijima su tehnike: S.M.A.R.T ciljevi, One thing tehnika, bullet journal i tehnika dječjeg vrtića.

S.M.A.R.T ciljevi su savršeni za one koji imaju ideju i žele ju razraditi tako da ona bude određena, mjerljiva, dostižna, realna, a prije svega vremenski određena.
One thing tehnika je za one koji se vole koncentrirati samo na jednu stvar o kojoj žele istraživati, dok je vođenje dnevnika ili „bullet journal“ za sve one kreativne koji vole razrađivati svoje ideje na papiru. Tehnika dječjeg vrtića je za one koji vole da im dan ima točno određeni raspored.

No, bez obzira na tehniku upravljanja vremenom, važna je volja za promjenom. Samo rijetki pojedinci u povijesti čovječanstva, a jedan od njih je bio i Nikola Tesla, imali su volju da ostave trag, istaknula je predavačica.

Događaj, koji se održao u prostorijama Hrvatske zajednice tehničke kulture okupio je mnoge zainteresirane u želji da saznaju o što boljem i uspješnijim upravljanjem vremenom. Ovakve vještine uvijek dobro dođu u privatnom i profesionalnom životu.

Linkovi


Kontakti

Hrvatska zajednica inovatora
Dalmatinska 12 10 000 Zagreb
Tel: +385 1 4886 540
Fax: +385 1 48 46 433
E-mail: uih@inovatorstvo.com
OIB:69872404259