Radionica: Izrada amfibije

20.12.2022

U okviru Programa: Tehničke inovacije i mladi Hrvatska zajednica inovatora i Društvo inovatora Kanfanar – Rovinj 20. prosinca 2022. održali su radionicu na temu: Izrada amfibije za učenike Osnovne škole Svetvinčenat. Radionicu je vodio Zvonimir Vađon, stalni vanjski suradnik Hrvatske zajednice inovatora. U pratnji učenika bila je učiteljica tehničke kulture gospođa Gordana Mazzi.
Predstavnike Hrvatske zajednice inovatora i učenike pozdravila je i ravnateljica škole gospođa Silvija Jeromela Obrovac.

Uz kratko uvodno predavanje predavač je uveo učenike u izradu Amfibije i objasnio koje su mogućnosti vozila koje se može kretati i na kopnu i na vodi. Proces rada bio je prikazan u Powerpoint prezentaciji kako bi se olakšao rad učenika. Svaki učenik je zasebno imao pripremljen materijal za izradu svoje Amfibije. Učenici su iskazali spretnost i snalažljivost u izradi zadatka.

Nakon spajanja svih elemenata voditelj im je proslijedio aplikaciju s kojom su se preko bluetootha spojili i uspješno mogli pokrenuti svoje vozilo i provozali ga svojom učionicom.


FOTOGALERIJU RADIONICE MOŽETE POGLEDATI NA OVOM LINKU, izvor fotografija Hrvatska zajednica inovatora

Linkovi


Kontakti

Hrvatska zajednica inovatora
Dalmatinska 12 10 000 Zagreb
Tel: +385 1 4886 540
Fax: +385 1 48 46 433
E-mail: uih@inovatorstvo.com
OIB:69872404259