Prvi poziv za nastup na 49. Međunarodnom salonu inovacija Geneva 2024, Geneva 17. – 21.04. 2024

15.01.2024Hrvatska zajednica inovatora i Hrvatska zajednica tehničke kulture organizatori su ovogodišnjeg 27. po redu sudjelovanja hrvatskih inovatora na 49. međunarodnom Salonu inovacija u Ženevi, najprestižnijem okupljanju inovatora iz cijelog svijeta, koji će se održati u razdoblju od 17. – 21. travnja 2024.

Na izložbi se očekuje više od 50 000 posjetitelja od kojih tradicionalno najveći broj zauzimaju poslovni posjetitelji (više od 60%).

Izložba se održava na površini od 10000 m2, uz sudjelovanje inovatora iz pedesetak država svijeta, koji će za vrijeme održavanja izložbe predstaviti više od tisuću inovacija. Na izložbi sudjeluje i 20 nacionalnih zavoda za intelektualno vlasništvo (patentnih ureda). Hrvatska zajednica inovatora planira na izložbi predstaviti do 10 inovacija iz različitog područja djelovanja. Budući da navedeni Salon predstavlja središnje mjesto u ostvarivanju poslovnih kontakata i komercijalizaciji inovacija pozivamo Vas i Vaše suradnike, da u što kraćem roku prijavite vaše inovacije.

UVJETI IZLAGANJA:

 • Obavezna kotizacija iznosi 1.600,00 Euri uključuje izložbeni prostor (Izložbena stijena 1 m po inovaciji), izradu postera u dimenzijama 80 cm (širina) x 106 cm (visina), prijevod opisa inovacije na strani jezik (engleski i francuski) te unos u katalog izložbe.
 • Članovi i udružene članice Hrvatske zajednice inovatora ostvaruju pravo na 25 % popusta te za njih obvezna kotizacija iznosi 1.200,00 Eur
 • Rok plaćanja kotizacije je 7 dana nakon izdavanja ponude/računa ili najkasnije 15 dana prije početka izložbe. U slučaju nepridržavanja navedenih rokova smatrat će se da je izlagač odustao od nastupa te je u tom slučaju obvezan platiti 75 % kotizacije.

Rok za prijave: 10.03.2024.

Izlagač je dužan na adresu Hrvatske zajednice inovatora (poštom ili e-mailom) dostaviti:

 • Popunjen obrazac prijave za sudjelovanje na Salonu s potrebnom pratećom dokumentacijom (tekst i slike za poster)
 • Ukoliko izlagač uz poster želi i računalnu prezentaciju, potrebno je isto najaviti najkasnije do 15. ožujka 2024.
 • Slanje Modela ili prototipa inovacije u Ženevu obavlja sam izlagač uz preuzimanje troškova organizacije, prijevoza i carinskih formalnosti, te ako je potrebna bilo kakva dodatna oprema ona se plaća po važećem cjeniku Ženevskog salona inovacija.
 • Prijava je istodobno i ugovor te izlagač svojim potpisom na prijavi potvrđuje da pristaje na navedene uvjete izlaganja. U slučaju ispunjavanja prijave na on-line obrascu ista je pravovaljana bez pečata i potpisa i njenim ispunjavanjem izlagač pristaje na uvjete izlaganja.
 • Hrvatska zajednica inovatora(Dalmatinska 12, 10000 Zagreb, OIB: 69872404259) prati načela transparentnosti i pažljivog ravnanja s osobnim podacima u skladu s Općom uredbom o zaštiti osobnih podataka (engl. General Data Protection Regulation – GDPR) i Zakonom o zaštiti osobnih podataka.
 • Ispunjavanjem obrazaca za prijavu u članstvo i nastup na sajmovima, konferencijama, radionicama i izložbama u našoj organizaciji na našim službenim web stranicama www.inovatorstvo.com, www.arcahr.com, korisnik se slaže s prosljeđivanjem podataka koje zakonodavstvo opredjeljuje kao osobne podatke. U ovom slučaju to su: ime i prezime, e-mail adresa, adresa, OIB, kontakt podaci te IP adresa uređaja s kojeg se prijavljuje.
 • Svi osobni podaci korišteni su isključivo u namjere izvršavanja naših usluga, anonimizirane analize te optimizaciju našeg poslovanja i nisu dostupni za javnost, osim u slučaju, kada se korisnik prijavljuje za nastup na sajmovima, konferencijama, radionicama i izložbama u našoj organizaciji koji zahtjevaju objavu tih podataka u službenom katalogu i na web stranicama Hrvatska zajednica inovatora.
 • Suglasnost za prijavu na informacije i obavijesti vezane uz događaje Hrvatske zajednice inovatora vrijedi 5 godina i obuhvaća:
 • Svu komunikaciju vezanu uz status prijave i informacije o događaju, isto kao i nakon događaja
 • Slanje ponuda i računa
 • Vođenje i obradu popisa prijavljenih posjetitelja, izradu akreditacija te unos u službeni katalog

Izvoženje, pohranu i obradu podataka u alatu za izvršavanje i obradu uplate kotizacije

Datoteke uz članak
Prijava Genava 2024 482.00 kB
Prijava Geneva 2024 182.75 kB

Linkovi


Kontakti

Hrvatska zajednica inovatora
Dalmatinska 12 10 000 Zagreb
Tel: +385 1 4886 540
Fax: +385 1 48 46 433
E-mail: uih@inovatorstvo.com
OIB:69872404259