PREDAVANJE TONIJA MILUNA: NEKA DRUGA MATEMATIKA

10.03.2014


Toni Milun

Najpoznatiji i najomiljeniji hrvatski profesor matematike Toni Milun u srijedu 19. ožujka u 17 sati u Velikoj dvorani Hrvatske zajednice tehničke kulture u Zagrebu (Dalmatinska 12) održat će inspirativno predavanje pod nazivom „Neka druga matematika“.

Profesor Milun postao je poznat zahvaljujući online obrazovnom projektu „Were math is fun“ pokrenutom 2011. godine na inicijativu njegovog učenika Nikole Mujdžića. Riječ je o nizu nekonvencionalnih i zabavnih online instrukcija iz matematike koje su pomogle djeci i mladima diljem Hrvatske u rješavanju matematičkih problema.

Do danas je Milun zajedno s drugim kolegama snimio i objavio gotovo 2000 videa, a uz njihove online instrukcije iz matematike, fizike i hrvatskog jezika uči čak nekoliko tisuća djece dnevno.

Na predavanju koje je namijenjeno prvenstveno školarcima i studentima, ali i njihovim profesorima, roditeljima, bakama i djedama, profesor Milun će govoriti zašto matematika ne mora biti noćna mora, kako je adekvatno naučiti i primijeniti u svakodnevnom životu, kako uopće učenje može biti zabavno i treba biti usmjereno razvoju kreativnosti.

Njegovo predavanje dio je ciklusa zanimljivih i inspirativnih predavanja koje organiziraju Udruga Nikola Tesla – genij za budućnost i Udruga inovatora Hrvatske u suradnji s Hrvatskom zajednicom tehničke kulture s ciljem poticanja kreativnosti i inovativnosti kod osoba svih životnih dobi.

Predavanje je za sve zainteresirane besplatno.

Linkovi


Kontakti

Hrvatska zajednica inovatora
Dalmatinska 12 10 000 Zagreb
Tel: +385 1 4886 540
Fax: +385 1 48 46 433
E-mail: uih@inovatorstvo.com
OIB:69872404259