Predavanje „Intelektualno vlasništvo – zaštita, uloga i značaj“ održano u Križevačkom poduzetničkom centru

13.03.2019

Udruga inovatora Hrvatske i Križevačko-poduzetnički centar d.o.o. započeli su suradnju u Programu Arhimed academia koji se sastoji od niz edukativnih predavanja i radionice.

Prvo iz ciklusa predavanja na temu: „Intelektualno vlasništvo – zaštita, uloga i značaj“ održano je 12. ožujka 2019. u velikoj dvorani Križevačkog poduzetničkog centra u Križevcima.


Predavanje je održao gospodin Rene Kajp, dugogodišnji suradnik i konzultant Udruge inovatora Hrvatske za intelektualno vlasništvo-a. U uvodnom dijelu prisutne su pozdravili direktor Križevačkog poduzetničkog centra Tihomir Hodak i Silvana Svilar, v.d. glavna tajnica Udruge invoatra Hrvatske.

U prepunoj dvorani okupilo se 60-tak učenika Osnovne škole Vladimira Nazora, Osnovne škole Ljudevita Modeca, Srednje gospodarske škole Križevci, Visokog gospodarskog učilišta Križevci.

Gospodin Rene Kajp održao je predavanje o svim vidovima zaštite, važnosti zaštite, utjecaju i vrijednosti patenata za tvrtke i velike kompanije.

Nakon predavanja uslijedila su i pitanja predavaču, što ukazuje na interes i važnost edukacije u području intelektualnog vlasništva.

Linkovi


Kontakti

Udruga inovatora Hrvatske
Dalmatinska 12 10 000 Zagreb
Tel: +385 1 4886 540
Fax: +385 1 48 46 433
E-mail: uih@inovatorstvo.com
OIB:69872404259