Poziv za sudjelovanje na Izložbi inovacija Ivanić-Grad

19.04.2024
Poštovani,

Udruga Elektronički i računalni klub u suradnji sa Zajednicom tehničke kulture Zagrebačke županije i Hrvatskom zajednicom inovatora, te uz pokroviteljstvo grada Ivanić Grada i Zagrebačke županije s ponosom najavljuje ovogodišnju izložbu inovacija s nacionalnim karakterom I3G koja će se održati 16. i 17. svibnja ove godine u prostoru Hotela Sport u Ivanić Gradu, Etanska cesta b.b.

Ova izložba namijenjena je učenicima srednjih škola, studentima, udrugama i samostalnim inovatorima koji žele predstavitri svoje ideje, projekte i inovacije. Izložba je natjecateljskog karaktera te će izlagačima biti pružena prilika za prezentaciju rada pred stručnim žirijem i širokom publikom. Izlaganje na izložbi je besplatno, a zbog ograničenog prostora moguće je prijaviti najviše do tri rada.

Po jedan najbolje ocijenjen rad iz kategorije učenika srednjih škola, te kategorije studenata i članova udruga biti će nagrađeni od strane ZTK ZŽ posebnom novčanom Grand Prix nagradom u iznosu od 500Eura. Uz to, Hrvatska zajednica inovatora će za tri najbolje ocijenjena rada prema sudu stručnog žirija osigurati besplatan nastup na Međunarodnoj izložbi inovacija ARCA, koja se u listopadu održava u Zagrebu. 

Za učenike škola sa sjedištem izvan Zagrebačke županije bit će osiguran besplatan smještaj u Hotelu Sport (https://www.hotel-sport.hr/). Smještaj podrazumijeva jedno noćenje sa doručkom. Za sve izlagače, oba dana izložbe bit će osiguran ručak u restoranu Garfield koji je u neposrednoj blizini hotela. 

Pozivamo Vas da nam se pridružite i sudjelujete u ovoj važnoj manifestaciji koja će pružiti priliku za povezivanje, razmjenu ideja i iskustava te će pomoći u daljnjem razvoju inovativnog potencijala naše zemlje.

Za sudjelovanje na izložbi molimo vas da se prijavite najkasnije do 24. travnja putem online obrasca na linku 9. Izložba Inovacija I3G Ivanić-Grad (google.com)!

Radujemo se vašem dolasku i nadamo se uspješnoj suradnji na ovogodišnjoj Izložbi inovacija I3G s nacionalnim karakterom. 

Srdačan pozdrav,
ELEKTRONIČKI I RAČUNALNI KLUB

Ivanić-Grad, Kloštranska 4

Kontakti:  tel. 01/2881 862, mob. 098/431-459

Web:   https://www.facebook.com/erklub

mail:   erklub@gmail.com

    jkozar@optinet.hrVoditeljica programa: 

Marjana Postružin Kožar

mob.: 095/5857 604 

e-mail: marjanakozarp@gmail.com

Linkovi


Kontakti

Hrvatska zajednica inovatora
Dalmatinska 12 10 000 Zagreb
Tel: +385 1 4886 540
Fax: +385 1 48 46 433
E-mail: uih@inovatorstvo.com
OIB:69872404259