Poziv za prijavu nastupa na Međunarodnoj izložbi "PRONALAZAŠTVO – BEOGRAD 2023"

26.05.2023
Hrvatska zajednica inovatora i ove godine organizira sudjelovanja hrvatskih inovatora na 37. Međunarodnoj izložbi "PRONALAZAŠTVO – BEOGRAD 2023 ", koje se održava od 13. – 16. lipnja 2023 . U okviru te Izložbe ujedno se dodjeljuje i „6. KUP NACIJA MLADIH INOVATORA – BEOGRAD 2023“.

Na izložbi će se predstaviti oko 150 inovacija iz 20 zemalja svijeta. Hrvatska zajednica inovatora planira na izložbi predstaviti 10 hrvatskih inovacija.

Kriterij odabira su inovacije koje su svojom kvalitetom ili inventivnom razinom, a prema ocijeni stručnjaka, tržišno izgledne uz naglasak na sve posebnosti pojedine inovacije.

UVJETI IZLAGANJA:

Obavezna kotizacija iznosi 300,00 € i uključuje izložbenu stijenu 1 m po inovaciji, izradu postera u dimenzijama 80 cm (širina) x 106 cm (visina),te unos u katalog izložbe.

Članovi i udružene članice Hrvatske zajednice inovatora ostvaruju pravo na 50 % popusta te za njih obvezna kotizacija iznosi 150,00 €

Rok plaćanja kotizacije je 7 dana nakon izdavanja ponude/računa ili najkasnije 7 dana prije početka izložbe. U slučaju nepridržavanja navedenih rokova smatrat će se da je izlagač odustao od nastupa te je u tom slučaju obvezan platiti 75 % kotizacije.

Rok za prijave: 07.06.2023.

Izlagač je dužan na adresu Hrvatske zajednice inovatora (poštom ili e-mailom) dostaviti:

Popunjen obrazac prijave za sudjelovanje na Salonu s potrebnom pratećom dokumentacijom (tekst i slike za poster)

Slanje Modela ili prototipa inovacije na sajam obavlja sam izlagač uz preuzimanje troškova organizacije, prijevoza i carinskih formalnosti, te ako je potrebna bilo kakva dodatna oprema ona se plaća po važećem cjeniku sajma.

Prijava je istodobno i ugovor te izlagač svojim potpisom na prijavi potvrđuje da pristaje na navedene uvjete izlaganja. U slučaju ispunjavanja prijave na on-line obrascu ista je pravovaljana bez pečata i potpisa i njenim ispunjavanjem izlagač pristaje na uvjete izlaganja.

Izlagač potpisom ove prijave jamči da je prijavljena inovacija u intelektualnom vlasništvu izlagača te preuzima punu odgovornost u slučaju moguće povrede tuđih intelektualnih prava. Hrvatska zajednica inovatora ovime odriče svaku odgovornost vezanu za status zaštite intelektualnih prava prijavljene inovacije.

Hrvatska zajednica inovatora (Dalmatinska 12, 10000 Zagreb, OIB: 69872404259) prati načela transparentnosti i pažljivog ravnanja s osobnim podacima u skladu s Općom uredbom o zaštiti osobnih podataka (engl. General Data Protection Regulation – GDPR) i Zakonom o zaštiti osobnih podataka.

Ispunjavanjem obrazaca za prijavu u članstvo i nastup na sajmovima, konferencijama, radionicama i izložbama u našoj organizaciji na našim službenim web stranicama www.inovatorstvo.com, www.arcahr.com , korisnik se slaže s prosljeđivanjem podataka koje zakonodavstvo opredjeljuje kao osobne podatke. U ovom slučaju to su: ime i prezime, e-mail adresa, adresa, OIB, kontakt podaci te IP adresa uređaja s kojeg se prijavljuje.

Svi osobni podaci korišteni su isključivo u namjere izvršavanja naših usluga, anonimizirane analize te optimizaciju našeg poslovanja i nisu dostupni za javnost, osim u slučaju, kada se korisnik prijavljuje za nastup na sajmovima, konferencijama, radionicama i izložbama u našoj organizaciji koji zahtijevaju objavu tih podataka u službenom katalogu i na web stranicama Hrvatske zajednice inovatora.

Suglasnost za prijavu na informacije i obavijesti vezane uz događaje Hrvatske zajednice inovatora vrijedi 5 godina i obuhvaća:

Svu komunikaciju vezanu uz status prijave i informacije o događaju, isto kao i nakon događaja.

Slanje ponuda i računa.

Vođenje i obradu popisa prijavljenih posjetitelja, izradu akreditacija te unos u službeni katalog.

Izvoženje, pohranu i obradu podataka u alatu za izvršavanje i obradu uplate kotizacije.

U slučaju prijave manje od 6 izlagača, organizator zadržava pravo odustajanja od organizacije sudjelovanja na sajmu

Hrvatska zajednica inovatora - kontakt osoba Igor Dujmović

email: idujmovic@inovatorstvo.com

tel: +385 1 48 86 544

Linkovi


Kontakti

Hrvatska zajednica inovatora
Dalmatinska 12 10 000 Zagreb
Tel: +385 1 4886 540
Fax: +385 1 48 46 433
E-mail: uih@inovatorstvo.com
OIB:69872404259