Poziv za nastup na 48. Međunarodnom salonu inovacija GENEVA 2023, Geneva 26. – 30. travnja 2023.

08.02.2023Nakon 3 godine pauze Hrvatska zajednica inovatora i Hrvatska zajednica tehničke kulture organizatori su ovogodišnjeg 26. po redu sudjelovanja hrvatskih inovatora na 48. međunarodnom Salonu inovacija u Ženevi, najprestižnijem okupljanju inovatora iz cijelog svijeta, koji će se održati u razdoblju od 26. – 30. travnja 2023.

Na izložbi se očekuje više od 50 000 posjetitelja od kojih tradicionalno najveći broj zauzimaju poslovni posjetitelji (više od 60%).

Izložba se održava na površini od 10000 m2, uz sudjelovanje inovatora iz pedesetak država svijeta, koji će za vrijeme održavanja izložbe predstaviti više od tisuću inovacija. Na izložbi sudjeluje i 20 nacionalnih zavoda za intelektualno vlasništvo (patentnih ureda). Hrvatska zajednica inovatora planira na izložbi predstaviti do 10 inovacija iz različitog područja djelovanja. Budući da navedeni Salon predstavlja središnje mjesto u ostvarivanju poslovnih kontakata i komercijalizaciji inovacija pozivamo Vas i Vaše suradnike, da u što kraćem roku prijavite vaše inovacije.

UVJETI IZLAGANJA:

 • Obavezna kotizacija iznosi 1.600,00 Eur i uključuje izložbeni prostor (Izložbena stijena 1 m po inovaciji ), izradu postera u dimenzijama 80 cm (širina) x 106 cm (visina), prijevod opisa inovacije na strani jezik (engleski i francuski) te unos u katalog izložbe.
 • Članovi i udružene članice Hrvatske zajednice inovatora ostvaruju pravo na 25 % popusta te za njih obvezna kotizacija iznosi 1.200,00 Eur
 • Rok plaćanja kotizacije je 7 dana nakon izdavanja ponude/računa ili najkasnije 15 dana prije početka izložbe. U slučaju nepridržavanja navedenih rokova smatrat će se da je izlagač odustao od nastupa te je u tom slučaju obvezan platiti 75 % kotizacije.

Rok za prijave: 15.03.2023.

Izlagač je dužan na adresu Hrvatske zajednice inovatora (poštom ili e-mailom) dostaviti:

 • Popunjen obrazac prijave za sudjelovanje na Salonu s potrebnom pratećom dokumentacijom (tekst i slike za poster)
 • Ukoliko izlagač uz poster želi i računalnu prezentaciju, potrebno je isto najaviti najkasnije do 15. ožujka 2023.
 • Slanje Modela ili prototipa inovacije u Ženevu obavlja sam izlagač uz preuzimanje troškova organizacije, prijevoza i carinskih formalnosti, te ako je potrebna bilo kakva dodatna oprema ona se plaća po važećem cjeniku Ženevskog salona inovacija.
 • Prijava je istodobno i ugovor te izlagač svojim potpisom na prijavi potvrđuje da pristaje na navedene uvjete izlaganja. U slučaju ispunjavanja prijave na on-line obrascu ista je pravovaljana bez pečata i potpisa i njenim ispunjavanjem izlagač pristaje na uvjete izlaganja.
 • Hrvatska zajednica inovatora (Dalmatinska 12, 10000 Zagreb, OIB: 69872404259) prati načela transparentnosti i pažljivog ravnanja s osobnim podacima u skladu s Općom uredbom o zaštiti osobnih podataka (engl. General Data Protection Regulation – GDPR) i Zakonom o zaštiti osobnih podataka.
 • Ispunjavanjem obrazaca za prijavu u članstvo i nastup na sajmovima, konferencijama, radionicama i izložbama u našoj organizaciji na našim službenim web stranicama www.inovatorstvo.com, www.arcahr.com, korisnik se slaže s prosljeđivanjem podataka koje zakonodavstvo opredjeljuje kao osobne podatke. U ovom slučaju to su: ime i prezime, e-mail adresa, adresa, OIB, kontakt podaci te IP adresa uređaja s kojeg se prijavljuje.
 • Svi osobni podaci korišteni su isključivo u namjere izvršavanja naših usluga, anonimizirane analize te optimizaciju našeg poslovanja i nisu dostupni za javnost, osim u slučaju, kada se korisnik prijavljuje za nastup na sajmovima, konferencijama, radionicama i izložbama u našoj organizaciji koji zahtjevaju objavu tih podataka u službenom katalogu i na web stranicama Hrvatska zajednica inovatora.
 • Suglasnost za prijavu na informacije i obavijesti vezane uz događaje Hrvatske zajednice inovatora vrijedi 5 godina i obuhvaća:
 • Svu komunikaciju vezanu uz status prijave i informacije o događaju, isto kao i nakon događaja
 • Slanje ponuda i računa
 • Vođenje i obradu popisa prijavljenih posjetitelja, izradu akreditacija te unos u službeni katalog
 • Izvoženje, pohranu i obradu podataka u alatu za izvršavanje i obradu uplate kotizacije

Hrvatska zajednica inovatora - kontakt osoba Igor Dujmović

email: idujmovic@inovatorstvo.com

tel:01 4886 544

Datoteke uz članak
Prijava za nastup na 48. Međunarodnom salonu inovacija GENEVA 2023. 183.03 kB
Prijava za nastup na 48. Međunarodnom salonu inovacija GENEVA 2023. 347.00 kB

Linkovi


Kontakti

Hrvatska zajednica inovatora
Dalmatinska 12 10 000 Zagreb
Tel: +385 1 4886 540
Fax: +385 1 48 46 433
E-mail: uih@inovatorstvo.com
OIB:69872404259