Poziv za izlaganje na međunarodnom festivalu izuma SVIIF - Santa Clara 2024, Sjedinjene Američke Države 26. – 28. Srpnja 2024.

15.04.2024
Hrvatska zajednica inovatora i Hrvatska zajednica tehničke kulture organizatori su ovogodišnjeg sudjelovanja hrvatskih inovatora na MEĐUNARODNOM FESTIVALU IZUMA SVIIF - SANTA CLARA 2024, SJEDINJENE AMERIČKE DRŽAVE koji se održava od 26. - 28. srpnja 2024. I na ovogodišnjem sajmu očekuje se više od 20 000 posjetitelja .

Sajam će se održati ove godine na deset tisuća četvornih metara, a sudjelovati će inovatori iz dvadesetak zemalja, koje će predstaviti više od tisuću inovacija.

Ovogodišnje inovacije ocjenjivat će međunarodni ocjenjivački sud kojeg čine više od 50 stručnjaka , među kojima i predstavnik Hrvatske. Plan je Hrvatske zajednice inovatora predstaviti do 15 inovacija.

Pozivamo Vas i Vaše suradnike da sudjelujete i prijavite vaše inovacije.

Rok za prijave: 30. svibnja 2024.

UVJETI IZLAGANJA:

 • Obavezna kotizacija za nastup na sajmu SVIIF 2024 iznosi 2600 EUR U kotizaciju je uključen izložbeni prostor 2 m 2 (1m širine x 2 m dubine), izrada postera 80 (šir.)x 106 (vis.) cm, te prijevod na strani jezik (engleski i njemački ).
 • Svi članovi i članice Hrvatske zajednice inovatora koji su platili članarinu za 2024 godinu ostvaruju pravo na 25% popusta i za njih kotizacija iznosi 1950 EUR
 • U slučaju prijave manje od 6 izlagača, organizator zadržava pravo izmjene cijene kotizacije ili odustajanja od organizacije sudjelovanja na Sajmu
 • Rok plaćanja kotizacije je 7 dana nakon izdavanja ponude/predračuna, a najkasnije 25 dana prije početka izložbe. U slučaju nepridržavanja navedenih rokova smatrat će se da je izlagač odustao od nastupa te je u tom slučaju obvezan platiti 85 % kotizacije.
 • Izlagač je dužan na adresu Hrvatske zajednice inovatora e-mailom dostaviti:
 • Popunjen obrazac prijave za sudjelovanje na sajmovima s potrebnom pratećom dokumentacijom (tekst i fotografije za poster)
 • Prijava je istodobno i ugovor te izlagač svojim potpisom na prijavi potvrđuje da pristaje na navedene uvjete izlaganja. U slučaju ispunjavanja prijave na on-line obrascu ista je pravovaljana bez pečata i potpisa i njenim ispunjavanjem izlagač pristaje na uvjete izlaganja.
 • Hrvatska zajednica inovatora (Dalmatinska 12, 10000 Zagreb, OIB: 69872404259) prati načela transparentnosti i pažljivog ravnanja s osobnim podacima u skladu s Općom uredbom o zaštiti osobnih podataka (engl. General Data Protection Regulation – GDPR) i Zakonom o zaštiti osobnih podataka .
 • Ispunjavanjem obrasca za prijavu u članstvo na www.inovatorstvo.com , www.arcahr.com , i obrasca za nastup na sajmovovima, konferencijama, radionicama i izložbama u našoj organizaciji korisnik se slaže s prosljeđivanjem podataka koje zakonodavstvo opredjeljuje kao osobne podatke. U ovom slučaju to su: ime i prezime, e-mail adresa, adresa, OIB, kontakt podaci te IP adresa uređaja s kojeg se prijavljuje.
 • Svi osobni podaci korišteni su isključivo u namjere izvršavanja naših usluga, anonimizirane analize te optimizaciju našeg poslovanja i nisu dostupni za javnost, osim u slučaju, kada se korisnik prijavljuje za nastup na sajmovima, konferencijama, radionicama i izložbama u našoj organizaciji koji zahtjevaju objavu tih podataka u službenom katalogu i na web stranicama Hrvatske zajednice inovatora.
 • Suglasnost za prijavu na informacije i obavijesti vezane uz događaje Hrvatske zajednice inovatora vrijedi 5 godina i obuhvaća:

Svu komunikaciju vezanu uz status prijave i informacije o događaju, isto kao i nakon događaja

Slanje ponuda i računa

Vođenje i obradu popisa prijavljenih posjetitelja, izradu akreditacija te unos u službeni katalog

Izvoženje, pohranu i obradu podataka u alatu za izvršavanje i obradu uplate kotizacije

Datoteke uz članak
Prijava SVIIF 2024 - word 210.00 kB
Prijava SVIIF 2023 Pdf 201.45 kB

Linkovi


Kontakti

Hrvatska zajednica inovatora
Dalmatinska 12 10 000 Zagreb
Tel: +385 1 4886 540
Fax: +385 1 48 46 433
E-mail: uih@inovatorstvo.com
OIB:69872404259