Potpisan ugovor o suradnji između Fakulteta hrvatskih studija i Hrvatske zajednice inovatora

16.02.2023
U sklopu Inovacijskog foruma: Društvo inovacija, održanog 15.02.2023. na Fakultetu hrvatskih studija, potpisan je Ugovor o suradnji Između Fakulteta hrvatskih studija i Hrvatske zajednice inovatora. Nakon uvodnih govora Akademika Stjepana Ćosica, v.d. dekana Fakulteta hrvatskih studija i prof.dr.sc. Miljenka Šimprage, predsjednika Hrvatske zajednice inovatora, predavanje na temu: „Hrvatska, zemlja inovacija- mit ili stvarnost“, održao je zamjenik predsjednika Hrvatske zajednice inovatora, gospodin Zoran Barišić.

U sklopu Inovacijskog foruma, direktor strateškog razvoja i EU projekata Šestan- Busch d.o.o. Goran Basarac, u okviru predavanja: „Inovacije kao poticaj gospodarskog razvoja Hrvatske- primjer dobre prakse“, naglasio je važnost inovacija, kao i ulaganja u inovacije poradi ostvarenja konkurentnosti i samoodrživosti gospodarskog rasta i razvoja.

Prof.dr.sc. Miljenko Šimpraga predstavio je novi predmet: „Društvo inovacija“, koji će se održavati na Fakultetu hrvatskih studija Sveučilišta u Zagrebu u sklopu Prediplomskog jednopredmetnog sveučilišnog studija sociologije.


FOTOGALERIJU DOGAĐANJA MOŽETE POGLEDATI NA OVOM LINKU, izvor fotografija Hrvatska zajednica inovatora

Linkovi


Kontakti

Hrvatska zajednica inovatora
Dalmatinska 12 10 000 Zagreb
Tel: +385 1 4886 540
Fax: +385 1 48 46 433
E-mail: uih@inovatorstvo.com
OIB:69872404259