Održano predavanje: Nema rasta kreativnosti i inovativnosti bez razvoja mišljenja

Fotografije uz članak 4
10.03.2017

Predavanje: Nema rasta kreativnosti i inovativnosti bez razvoja mišljenja

U organizaciji Udruge inovatora Hrvatske i Udruge Nikola Tesla – Genij za budućnost 7. ožujka održano je predavanje pod nazivom „Nema rasta kreativnosti i inovativnosti bez razvoja mišljenja“. Predavanje je održao Rudi Klarič, reporter, novinar, scenarist i inovator iz Republike Slovenije.

Rudi Klarič je kroz svoje predavanje odgovorio na pitanje: „Kako najlakše i najbrže omogućiti i prepoznati proturječne načine mišljenja“ pristupom Sem&vem. Riječ je o pristupu koji proizlazi iz spoznaje da je za održivo zdravlje i životni uspjeh nužno uskladiti osobnu misaonost s čistom savješću i čistom prirodom. „Takav sklad omogućuje isključivo koherentno misaono energetsko polje čiste savjesti i čiste prirode“, rekao je. Nastanak tog polja omogućuje prostor kreiran prema izumu samog predavača.

Putujući svijetom, proučavajući religije i promatrajući različite mentalitete Klarič je došao do, kako je na predavanju rekao, zaključka da sve životne poteškoće svake osobe imaju zajednički izvor - proturječno djelovanje misli osobe.

Predavanje je izazvalo veliko zanimanje prisutnih, a dogovorena je daljnja suradnja organizatora s predavačem i tvrtkom ZAVEST d.o.o..

Predavanje je održano u dvorani Hrvatske zajednice tehničke kulture, a dio je tematskih radionica i predavanja u okviru ciklusa „Kako potaknuti kreativnost i inovativnost svakog pojedinca“.

Linkovi


Kontakti

Udruga inovatora Hrvatske
Dalmatinska 12 10 000 Zagreb
Tel: +385 1 4886 540
Fax: +385 1 48 46 433
E-mail: uih@inovatorstvo.com
OIB:69872404259