Održana radionica u okviru Programa „Malim koracima do uspjeha“

Fotografije uz članak 11
30.05.2019

U organizaciji Udruge inovatora Hrvatske u okviru Programa „Malim koracima do uspjeha“ 28. svibnja 2019. održana je radionica za korisnike Kluba „Vjeverica“ u Zagrebu.

Klub „Vjeverica je izvaninstitucionalni oblik skrbi za odrasle osobe s intelektualnim poteškoćama.

Kako je njihov cilj okupljanja organizirano i osmišljeno provođenje vremena Udruga inovatora je uz pomoć gospođe Ivane Ježić, učitelja mentora likovne kulture osmislila edukativnu radionicu za sve korisnike Kluba.

Cilj nam je bio potaknuti korisnike na novi pristup radu i kroz oslikavanje odabranih uzoraka u papiru i u različitim oblicima (drveta, ptice, trave, sunca, neba, kućica) osmisliti i izraditi vlastite slike u okviru svojih mogućnosti . Kroz dvosatno slikanje i izradu grafika nastale su prekrasne slike. Svaka slika je zračila pozitivnom energijom koja je bila utkana u svaki detalj na slici. Sve slike su izrađenu uz pomoć voditeljice radionice.

Oduševljenje korisnika na kraju radionice i njihov poziv da se ponovo vidimo organizatoru je bila nagrada za rad.

Nakana nam je da i dalje odrađujemo radionice s inovativnim pristupom u radu kako bi obogatili pedagoški rad s djecom i doprinijeli pozitivnim rezultatima za sve osobe s intelektualnim poteškoćama.

Linkovi


Kontakti

Hrvatska zajednica inovatora
Dalmatinska 12 10 000 Zagreb
Tel: +385 1 4886 540
Fax: +385 1 48 46 433
E-mail: uih@inovatorstvo.com
OIB:69872404259