OD 15. DO 18. LISTOPADA U ZAGREBU MEĐUNARODNA IZLOŽBA INOVACIJA ARCA

26.09.2015
U organizaciji Udruge inovatora Hrvatske od 15. do 18. listopada ove godine u Boćarskom domu u Zagrebu održat će se 13. po redu Međunarodna izložba inovacija ARCA 2015.

Izložba će u Hrvatskoj i ove godine okupiti velik broj kreativaca, inovatora i inovativnih poduzetnika, njih nekoliko stotina iz zemlje i svijeta i predstaviti najnovije proizvode, projekte i tehnologije iz područja strojarstva, elektrotehnike, informatike, fizike, mehatronike, kemije, biologije, medicine te drugih prirodnih i tehničkih područja.


ARCA 2014, Boćarski dom, Zagreb

Ovogodišnja ARCA posvećena je mladima, pa će pod motom Inovacijom do konkurentnosti u sklopu izložbe biti održano natjecanje mladih inovatora i start up-ova iz Hrvatske i Slovenije pod nazivom Dan inovativnih ideja, ali i Učenički dan namijenjen osnovnoškolcima i srednjoškolcima. U sklopu izložbe održat će se i Dan zagrebačkog Sveučilišta te Dan inovativnog obrtništva.

ARCA se održava pod visokim pokroviteljstvom Predsjednice Republike Hrvatske Kolinde Grabar Kitarović, pod pokroviteljstvom Ministarstva gospodarstva, Ministarstva poduzetništva i obrta te Ministarstva znanosti, obrazovanja i sporta, a u suradnji s Međunarodnom federacijom nacionalnih organizacija inovatora IFIA, Sveučilištem u Zagrebu, Hrvatskom zajednicom tehničke kulture i drugim uglednim partnerima. Supokrovitelji izložbe su Hrvatska agencija za malo gospodarstvo, inovacije i investicije HAMAG – BICRO, Hrvatska banka za obnovu i razvoj i Hrvatska gospodarska komora.

Sve informacije o izložbi mogu se vidjeti na službenim stranicama izložbe www.arca.com.hr.

Linkovi


Kontakti

Udruga inovatora Hrvatske
Dalmatinska 12 10 000 Zagreb
Tel: +385 1 4886 540
Fax: +385 1 48 46 433
E-mail: uih@inovatorstvo.com
OIB:69872404259