O inovativnom radu u Županijskoj komori Karlovac

21.06.2018

Hrvatska gospodarska komora izuzetno je važna institucija za hrvatsko gospodarstvo i svojim uslugama stalno pridonosi unapređenju i poticanju poduzetništva. U tom smislu pozdravljamo i komorske aktivnosti usmjerene poticanju inovativnog rada i inovatora, u čemu je Županijska komora Karlovac već niz godina odličan primjer dobre prakse“, kazao je Ivan Bračić, predsjednik Udruge inovatora Hrvatske na sastanku u karlovačkoj Komori 14. lipnja.

Sastanak je održan s temom inovativnog rada u malom i srednjem poduzetništvu te o mogućnostima suradnje u organizaciji Međunarodog sajma inovacija u poljoprivredi, prehrambenoj industriji i poljoprivrednoj mehanizaciji AGRO ARCA, koji će se sljedeće godine održati u Karlovcu. Predsjednik ŽK Karlovac Zlatko Kuzman predstavio je uslugu Sustav savjetovanja poduzetnika i njen nastavak, projekt Razvojni centar – Inkubator za poduzetnike početnike, namijenjen ponajprije upravo mladim inovatorima i stručnjacima koji svoje znanje i ideje žele razvijati i komercijalizirati vlastitim poduzećem.

Sastanku je prisustvovao i Marko Bubaš, predsjednik Udruge inovatora Karlovačke županije, koji je istaknuo da je karlovačka udruga danas, s više od 100 članova, ne samo najbrojnija udruga inovatora u Hrvatskoj, već i jedna od najuspješnijih.

Izvor: web Županijske komore Karlovac

Linkovi


Kontakti

Hrvatska zajednica inovatora
Dalmatinska 12 10 000 Zagreb
Tel: +385 1 4886 540
Fax: +385 1 48 46 433
E-mail: uih@inovatorstvo.com
OIB:69872404259