Predavanje „The Language of Innovation-Lessons from Israel“ u ETŠ Čakovec

10.05.2022


Pod pokroviteljstvom Izraelskog veleposlanstva i u organizaciji Hrvatske zajednice inovatora u Ekonomskoj i trgovačkoj školi u Čakovcu održana je 10. svibnja radionica pod nazivom “Jezik inovacije-pouka iz Izraela”. Radionici je nazočilo više od 40 učenika trećeg i četvrtog razreda te njihovi mentori. Radionicu je na engleskom jeziku vodio Dr. Nir Tsuk.

Učenici su u okviru nastave Poduzetništva slušali vrlo zanimljivo i poticajno predavanje čiji je cilj bio polaznicima pružiti novu perspektivu poticanja inovacija uz primjere dobre prakse iz Izraela kao najinventivnije zemlje na svijetu. Pored toga, učenici su vježbali prezentacijske vještine na engleskom jeziku što je zajedno izazvalo velik interes.

Na kraju je sudionicima pružena prilika da sami inovativno rješavaju zadani problem kao sami poduzetnici.

Dr. Nir Tsuk iskusan je stručnjak s više od 25 godina međunarodnog iskustva u području društvenog kapitala, poduzetništva i inovacija. Za vrijeme svog mandata izvanrednog profesora na Sveučilištu u Osaki i kao NYU-ov globalni istaknuti znanstvenik, Nir je za Sveučilište u New Yorku osnovao Institute for Impact and Intrapreneurship, putem kojega kulturu inovacija dijeli s onima kojima je najpotrebnija.

Linkovi


Kontakti

Hrvatska zajednica inovatora
Dalmatinska 12 10 000 Zagreb
Tel: +385 1 4886 540
Fax: +385 1 48 46 433
E-mail: uih@inovatorstvo.com
OIB:69872404259