Održano predavanje „Intelektualno vlasništvo – oblici i postupci zaštite, uloga i značaj“

19.09.2019

Udruga inovatora Hrvatske obilježila je početak nove školske godine s organizacijom edukativnog predavanja za učitelje Osnovne škole Petra Studenca u Kanfanaru.

Predavanje se održalo 17. rujna 2019. godine u okviru Programa Arhimed academia.

Gospodin Rene Kajp, dugogodišnji suradnik i konzultant Udruge inovatora Hrvatske za intelektualno vlasništvo održao je predavanje pod nazivom: „Intelektualno vlasništvo – oblici i postupci zaštite, uloga i značaj“.


Predavača i sve prisutne pozdravio je ravnatelj škole gospodin Ivor Kuček i naglasio da je dosadašnja suradnja veoma učinkovita jer ovo predavanje je osmo u nizu edukativnih predavanja i radionica. Silvana Svilar, zamjenica gl. tajnika zahvalila se ravnatelju i svim učiteljima na dosadašnjoj suradnji i naglasila da će se ta suradnja nastaviti i u ovoj školskoj godini i proširiti i na područne škole.

U prepunoj učionici Osnovne škole okupio se 21 član Učiteljskog vijeća, stručni suradnik i ravnatelj i s velikim zanimanjem poslušali predavanje. Gospodin Rene Kajp održao je predavanje o svim vidovima zaštite, važnosti zaštite, utjecaju i vrijednosti patenata za tvrtke i velike kompanije. Govorio je i o autorskom pravu i svim srodnim pravima.

Nakon predavanja uslijedila su i pitanja predavaču, što ukazuje na interes i važnost edukacije u području intelektualnog vlasništva.

U organizaciji predavanja veliku pomoć pruža nam i naša kolektivna članica Društvo inovatora Kanfanar – Rovinj, a na predavanju je bio i Marčelo Marić, predsjednik Društva.

Galeriju sa fotografijama možete vidjeti na poveznici

Linkovi


Kontakti

Hrvatska zajednica inovatora
Dalmatinska 12 10 000 Zagreb
Tel: +385 1 4886 540
Fax: +385 1 48 46 433
E-mail: uih@inovatorstvo.com
OIB:69872404259