ICT-20 @ COVID-19 - What have we learned and done so far: social, medical and educational aspect of the COVID-19 pandemic

26.05.2020

Poštovani kolege i svi koji imate interes za COVID-19 tematiku,

pozivamo Vas da nam se pridružite na našoj besplatnoj dvodnevnoj online konferenciji ICT-20 @ COVID-19 koja će se održati sljedeći tjedan od srijede, 27. svibnja do četvrtka, 28. svibnja 2020. godine.

ICT-20 @ COVID-19 - What have we learned and done so far: social, medical and educational aspect of the COVID-19 pandemic namijenjen je razmjeni informacija, inovativnih ideja i najboljih praksi između zemalja o korištenju ICT-a, digitalnih tehnologija i platformi te društvenim medijima i multidisciplinarnim tehnologijama za vrijeme i nakon pandemije COVID-19. Razmatra hitne reakcije na pandemijsku situaciju, zdravlje, gospodarski i poslovni oporavak te faze prevencije pandemije. Cilj seminara je pokazati kako te tehnologije mogu pridonijeti socijalnoj koheziji i poboljšati mentalno blagostanje stanovništva, mobilizirati i ojačati građansko društvo za vrijeme i nakon epidemije i pandemije.

Konferencija će se održati na platformi Zoom uz besplatan pristup za sve sudionike. Službeni jezik konferencije bit će engleski. Detaljan program konferencije možete pronaći OVDJE (download PDF verzije ).

Za pristup konferenciji, molimo registrirajte se preko ove POVEZNICE . Nakon što se registrirate, povratno ćete dobiti obavijest s uputama za pristup.

Poveznicu za registraciju možete podijeliti sa svojim kolegama i suradnicima koji bi mogli biti zainteresirani da nam se pridruže na ovom događaju.

Radujemo se susretu na online konferenciji u organizaciji MIPRO-a!

S poštovanjem,

Predsjednik Međunarodnog programskog odbora MIPRO
Akademik Karolj Skala

Linkovi


Kontakti

Hrvatska zajednica inovatora
Dalmatinska 12 10 000 Zagreb
Tel: +385 1 4886 540
Fax: +385 1 48 46 433
E-mail: uih@inovatorstvo.com
OIB:69872404259