Nagrađeni radovi na 8. diplomskoj radionici, ZESOI - DIRA 2017

07.07.2017
Ovogodišnja diplomska radionica Zavoda za elektroničke sustave i obradbu informacija DIRA ZESOI održana je 6. srpnja 2017. godine na FER-u.

Radi se o godišnjem skupu koji je okupio diplomande, nastavnike te Gospodarski savjet ZESOI-ja kojeg čine iskusni profesionalci, članovi akademske zajednice, potpornih institucija, te predstavnici istaknutih gospodarskih subjekata, koja zapošljavaju mahom inženjere Fakulteta elektrotehnike i računarstva Sveučilišta u Zagrebu.

Svrha radionice je dati studentima priliku za prezentaciju rezultata svojih diplomskih radova, te omogućiti interakciju s istaknutim gospodarstvenicima.


Učesnici 8. diplomske radionice ZESOI - DIRA 2017

Najbolji radovi u izboru Gospodarskog savjeta su:

  • 1. nagrada: Žad Deljkić, "Prepoznavanje programskih modula u izvršnim datotekama", mentor doc. dr. sc. Predrag Pale

  • 2. nagrada: Adrian Žgaljić, "Automatsko čitanje numeričkih podataka u slikama geometrijskih zadataka", mentor doc. dr. sc. Marko Subašić

  • 3. nagrada: Dorijan Špikić, "Ugradbeni senzorski sustav sonde s nizom zavojnica za ispitivanje vrtložnim strujama", mentor doc. dr. sc. Darko Vasić

  • 4. nagrada: Ivan Bestvina, "Utjecaj susjeda na vlastito mišljenje", mentor izv. prof. dr. sc. Mile Šikić

Stalni član Gospodarskog savjeta ZESOI u ime Udruge inovatora Hrvatske je Zoran Barišić, a Udruga inovatora Hrvatske je i ove godine pružila podršku radionici u prezentaciji diplomskih radova.

Sponzori radionice bili su Ericsson Nikola Tesla, Končar, Siemens, Stype i Xylon.

Prikazani radovi su i ove godine plijenili pažnju svojom inovativnošću i izvrsnošću, a za nadati se da ćemo neke od njih vidjeti i na ARCI 2017.

Linkovi


Kontakti

Hrvatska zajednica inovatora
Dalmatinska 12 10 000 Zagreb
Tel: +385 1 4886 540
Fax: +385 1 48 46 433
E-mail: uih@inovatorstvo.com
OIB:69872404259