MIPRO INOVA - Inovativni High-Tech proizvodi i usluge

11.03.201336. ​Međunarodni skup MIPRO 2013 tradicionalno je posvećen informacijskoj i komunikacijskoj tehnologiji, elektronici i mikroelektronici, te novim i visokim tehnologijama općenito.


Pozivamo Vas da prijavite svoje znanstvene, stručne i pregledne radove. To je prilika da na nekom od naših brojnih savjetovanja/kon-ferencija prezentirate rezultate svojih istraživanja i profesionalnog rada. Dobro su došli radovi polaznika doktorskih i specijalističkih studija, znanstvenih novaka i specijalizanata, te inženjera iz razvoja, proizvodnje i marketinga. Dobro su došli i radovi s opisima tehničkih, softverskih i hardverskih rješenja. Očekujemo i radove stručnjaka koji se bave obrazovanjem i obrazovnim tehnologija-ma. Posebno pozivamo voditelje znanstvenih, istraživačkih, informatičkih i tehnologijskih europskih projekata da prezentiraju svoja dostignuća i iskustva. Pozivamo sve one koji rade u znanosti, obrazovanju, gospodarstvu i javnoj upravi da prezentiraju svoje rezul-tate u domeni ICT-a, elektronike i mikroelektronike, te njima srodnih tehnologija. Ove godine posebno želimo prezentirati rezultate europske suradnje. Posebno su poželjni radovi iz primjena nanotehnologija, ekologije i obnovljivih izvora energije. MIPRO 2013 je tehnološki i marketinški skup otvoren svima koji žele referirati o inovativnim rješenjima najšireg tehnološkog spektra. Pozivamo ve-like tehnološke sustave i tehnološke tvrtke da organiziraju prezentaciju svojih tehnoloških i poslovnih rješenja i usluga u posebnom aranžmanu s organizatorom. Pored savjetovanja/konferencija organiziramo i seminare kontinuiranog obrazovanja, okrugle stolove, panel rasprave, debate, radionice te tradicionalnu izložbu ICT, elektroničkih i mikroelektroničkih proizvoda, usluga i tehničkih rješenja. Pozivamo Vas da svoje proizvode i rješenja prezentirate na našoj i Vašoj izložbi.
Ako svojim prijedlozima i idejama želite unaprijediti i proširiti sadržaje našeg i vašeg skupa javite se na adresu petar.biljanovic@fer.hr ili mipro@mipro.hr i mi ćemo rado razmotriti Vaše prijedloge i omogućiti njihovu realizaciju.


Dobro došli na trideset i šesti Međunarodni skup MIPRO 2013 u uvijek lijepoj i gostoljubivoj Opatiji, u gradu turizma, kulture, znanosti i novih tehnologija, u svibnju 2013.


Viiše informacija možete vidjeti OVDJE.

Datoteke uz članak
MIPRO INOVA poziv na prijavu radova 613.09 kB

Linkovi


Kontakti

Udruga inovatora Hrvatske
Dalmatinska 12 10 000 Zagreb
Tel: +385 1 4886 540
Fax: +385 1 48 46 433
E-mail: uih@inovatorstvo.com
OIB:69872404259