KRAJEM TRAVNJA OKRUGLI STOL NA TEMU EKOLOŠKE I INTEGRIRANE POLJOPRIVREDE U ZADARSKOJ ŽUPANIJI

15.04.2014
Budućnost ekološke i integrirane poljoprivrede u Zadarskoj županiji tema je okruglog stola koji će se kao uvod u skorašnju 7. Agro Arcu održati 29. travnja ove godine u 13 sati na prostoru tvrtke Telluris – Medin, Jadranska magistrala bb, Murvica, 23000 Zadar. 

Na okruglom stolu raspravljat će se o tekućem stanju, mogućnostima i financiranju ekološke i integrirane poljoprivrede u Zadarskoj županiji. Raspravi okupljenih proizvođača prethodit će uvodna predavanja Gordane Dragun, rukovoditeljice Savjetodavne službe – Podružnice Zadarske županije, Daniela Segarića, pročelnika Upravnog odjela za poljoprivredu Zadarske Županije, Mateja Mikulića stručnog suradnika Agencije za ruralni razvoj Zadarske županije, Josipa Ražova, rukovoditelja sektora „Plantaža Vlačine“, iz Maraske te Hane Medin, vlasnice poznatog zadarskog proizvođača ekološkog gnojiva, tvrtke Telluris-Medin d.o.o.

Okrugli stol organizira se s ciljem identificiranja problema s kojima se susreću ekološki proizvođači, informiranja o mogućnostima za razvoj poslovanja ekoloških poljoprivrednika i stvaranje tržišno zanimljivih proizvoda te s ciljem povezivanja sudionika u sustavu ekološke i integrirane poljoprivredne proizvodnje.

Udruga inovatora Hrvatske nedavno je i Zagrebu održala okrugli stol pod nazivom Inovacije i tradicija u službi održivog razvoja Hrvatske. Ovim okruglim stolovima udruga, uoči jedinog domaćeg sajma inovacija u poljoprivredi, želi potaknuti sve sudionike poljoprivredne proizvodnje u Hrvatskoj na otvaranje ključnih tema za razvoj nacionalne poljoprivrede, među kojima su i inovacije odnosno novi i tržišno zanimljivi proizvodi obiteljskih poljoprivrednih gospodarstava te malih i srednjih poduzetnika.

Datoteke uz članak
PROGRAM OKRUGLOG STOLA 366.43 kB

Linkovi


Kontakti

Hrvatska zajednica inovatora
Dalmatinska 12 10 000 Zagreb
Tel: +385 1 4886 540
Fax: +385 1 48 46 433
E-mail: uih@inovatorstvo.com
OIB:69872404259