IZBORNA SKUPŠTINA UDRUGE INOVATORA KARLOVAČKE ŽUPANIJE

Fotografije uz članak 2
30.03.2009

U Županijskoj komori Karlovac 24. ožujka 2009. održana je Izborna skupština Udruge inovatora Karlovačke županije.

Od 21 člana skupštine sjednici se odazvalo 15 članova što je bilo dovoljno da sve izglasane odluke budu i pravovaljane. Tako je uz nazočnost predsjednika Županijske komore mr.sc. Zlatka Kuzmana, dipl.ing., predsjednika gradske i županijske zajednice tehničke kulture Ivana Tudića, dipl. ing. i gostiju iz Zagreba, zamjenika glavnog tajnika Udruge inovatora Hrvatske Pavla Havličeka i Silvane Svilar stručnog suradnika izabran novi Izvršni odbor, Nadzorni odbor, Stegovni sud, predsjednik i zamjenik predsjednika.

Za predsjednika je izabran dosadašnji predsjednik Marko Bubaš u slijedećem mandatnom razdoblju, a za njegovog zamjenika Željko Kovač iz tvrtke HS produkt. Tim izborom oni su potvrđeni i za zastupnike u Skupštini nacionalne asocijacije, Udruzi inovatora Hrvatske.

U obraćanju članovima Skupštine izabrani predsjednik Marko Bubaš naglasio je da je ponosan što se nalazi na čelu najbrojnije Udruge inovatora u Hrvatskoj. Podnio je Izvješće o radu u prošloj godini i najavio Program rada za ovu godinu, koji iziskuje i ove godine puno rada.

Planirani su organizirani nastupi na domaćim i međunarodnim izložbama, održavanje bienalne izložbe IKA, proširenje članstva primanjem novih članova, pružanje pomoći članovima.

Nada se da će i ove godine Udruga potvrditi svoju kvalitetu kao i prethodnih godina na zadovoljstvo svih članova. Nazočnima su se obratili i predsjednik Županijske komore mr. sc. Zlatko Kuzman i zamjenik glavnog tajnika Udruge inovatora Hrvatske, Pavao Havliček.

Silvana Svilar, stručni suradnik

Linkovi


Kontakti

Udruga inovatora Hrvatske
Dalmatinska 12 10 000 Zagreb
Tel: +385 1 4886 540
Fax: +385 1 48 46 433
E-mail: uih@inovatorstvo.com
OIB:69872404259