IENA 2014. – MEĐUNARODNI SAJAM IDEJA, INOVACIJA I NOVIH PRODUKATA VAS OČEKUJE !!!

29.04.2014

Nuremberg, povijesni grad njemačke pokrajine Bavarske, po 66. put je svjetski centar inovacija i novih tehnologija. Pod parolom „ Budućnost počinje tu „ okupit će se inovatori iz cijelog svijeta i prezentirati svoja recentna djela. No, putovanje ne nudi samo to – planirana četiri dana naumili smo ispuniti bogatim i raznovrsnim tematskim sadržajem. Naravno, inovacije i nove tehnologije su nam ideja vodilja, a kako se priča o tome može pretvoriti u fascinantni muzejski postav pokazat će nam Ars Electronica centar u Linzu. Otkrijte s nama zašto ga nazivaju i „Muzejem budućnosti“. Biti u Bavarskoj a ne posjetiti Muenchen je skoro pa nezamislivo. Na povratku stoga planiramo predahnuti od puta i posjetiti novu tecno atrakciju – BMW Welt s pričom o njemačkom auto gigantu. Pridružite nam se i na ovom kratkom putovanju i otkrijmo zajedno što nam sprema budućnost !

Linz – Nuremberg - Muenchen

Četvrtak 30.10.2014. - nedjelja 02.11.2014.

Program napravljen u suradnji s Udrugom inovatora Hrvatske

1.dan : četvrtak ; Polazak iz Zagreba u ranim jutarnjim satima. Vožnja busom kroz Sloveniju i Austriju uz povremena zaustavljanja radi odmora. Dolazak u Linz i posjet Ars Electronica centru. Po završetku nastavak putovanja prema Nurembergu, gdje je planiran dolazak u večernjim satima . Smještaj u hotel. Noćenje.

2.dan : petak ; Nakon doručka, odlazak na cjelodnevni posjet sajmu IENA 2014. Predvečer povratak u hotel. Slobodno vrijeme za individualne programe. Noćenje.

3.dan : subota ; Nakon doručka, posjet gradskim znamenitostima – predlažemo posjet. Muzejskom dokumentacijskom centru smještenom u sklopu gigantskog megalomanskog kompleksa koji su nacisti izgradili kao centralno mjesto nacističke propagande. Muzej nudi fascinantnu multimedijalnu edukativnu priču o povijesti nacizma. Nakon obilaska, drugi dio posjeta sajmu IENA. Kasno popodne povratak u hotel . Večer slobodna za individualne programe. Noćenje.

4.dan : nedjelja ; Nakon doručka, check-out i odlazak iz Nuremberga prema Muenchenu. Dolazak u Olimpijski park i obilazak centra BMW Welt – fascinantne multimedijalne izložbe dostignuća slavnog automobilskog brenda. Po završetku obilaska polazak prema Zagrebu gdje očekujemo dolazak u kasnim večernjim satima.

CIJENA : 2.500,00 Kn po osobi info; 098/ 9808 – 205 ; 01/ 2006-667

CIJENA PUTOVANJA UKLJUČUJE : prijevoz turističkim autobusom na relaciji Zg – Linz – Nuremberg – Muenchen - Zg ; 3 noćenja s doručkom u hotelu Loew Mercure 4**** u centru Nuremberga u dvokrevetnim sobama ; dvodnevnu ulaznicu na sajam IENA ( 45 eur ); ulaznice u Ars Electronica center i BMW Welt, ulaznice u Muzejski centar u Nurembergu ; turističkog pratitelja za trajanja putovanja ; osiguranje jamčevine i troškove organizacije putovanja.

CIJENA PUTOVANJA NE UKLJUČUJE: osobne troškove i narudžbe ; putno osiguranje te osiguranje od otkaza putovanja ( preporučujemo i realiziramo uz suradnju EUROHERC Osiguranja ), individualne programe

NAPOMENE : doplata za polupansionski obrok ( 3 večere ) iznosi 325 kn ;

NAČIN PLAĆANJA : na transakcijski račun agencije : 50 % kod prijave, 50 % najkasnije do 29.09.2014.

VAŽNO : Kunska cijena putovanja je vezana uz tečaj 1 Euro = 7,70 kn . Agencija JAGMA zadržava pravo povećanja cijene putovanja u slučaju promjene kalkulativnih elemenata ( npr. cijena goriva, manji broj putnika od planiranih min. 35 osoba ) ili navedenog tečaja za više od 1 %, kao i pravo otkazivanja putovanja u slučaju nedovoljnog broja prijavljenih osoba.

UVJETI OTKAZA ARANŽMANA : do 29.09.2014. bez naknade ; za otkaz nakon tog datuma agencuija zadržava 80 % ukupne cijene aranžmana – preporučujemo uplatu osiguranja od otkaza putovanja koje realiziramo u suradnji s EUROHERC Osiguranjem

VELIČINA GRUPE ; min 35 osoba

OSTALI UVJETI : za detalje koji ovdje nisu navedeni i definirani vrijede “Opći uvjeti putovanja Putničke agencije JAGMA „ koji su stalno dostupni na www.jagma.hr . Vašom uplatom iskazujete suglasnost sa našim uvjetima. Preporučamo uplatu putnog osiguranja i osiguranja od otkaza ( uvjeti na www.euroherc.hr ). Molimo Vas da se o sigurnosti putovanja u pojedine zemlje informirate u Ministarstvu vanjskih poslova ili na njihovoj web stranici: www.mvpei.hr

FOTOGRAFIJE : preuzeto sa stranica lokalnih turističkih zajednica

Rezervacije i informacije : agencija Jagma, tel. 01/2006-667 e-mail: marijo.rakic@jagma.hr www.jagma.hr
Transakcijski račun: IBAN HR28 2484008 1102 953574, kod RBA d.d. Zagreb ; ID KOD HR-AB-01-0805 17189

Linkovi


Kontakti

Hrvatska zajednica inovatora
Dalmatinska 12 10 000 Zagreb
Tel: +385 1 4886 540
Fax: +385 1 48 46 433
E-mail: uih@inovatorstvo.com
OIB:69872404259