Hrvatska zajednica inovatora organizirala posjet hrvatske akademske zajednice FH Joanneumu u Grazu

30.03.2023Na poziv prof.dr. Georga Wagnera, voditelja instituta primijenjenih znanosti FH Jaonneuma u Grazu, Hrvatska zajednica inovatora organizirala je jednodnevnu studijsku posjetu ovoj uglednoj visokoškolskoj instituciji u okviru programa poticanja međunarodnih aktivnosti hrvatske akademske zajednice. Cilj posjete bio je upoznati se sa specifičnostima austrijskog visokoškolskog obrazovnog sustava s naglaskom na dualno obrazovanje u kojem FH Joanneum prednjači u svakom pogledu.

Članovi hrvatske ekspedicije bili su predstavnici FER-a, FSB-a, Tehničkog veleučilišta i Fakulteta organizacije i informatike iz Varaždina, Sveučilišta Juraj Dobrila iz Pule, te Međimurskog veleučilišta u Čakovcu.
Ovaj posjet u potpunosti je ispunio naša očekivanja, a ljubaznost i naklonost domaćina u transferu znanja i iskustava nadmašila je uobičajene standarde u realizaciji sličnih događanja.

Valja naglasiti da je ovo druženje organizirano uz svesrdnu pomoć našeg člana prof. Svena Maričića koji je dugogodišnji gost predavač na FH Joanneumu.

Linkovi


Kontakti

Hrvatska zajednica inovatora
Dalmatinska 12 10 000 Zagreb
Tel: +385 1 4886 540
Fax: +385 1 48 46 433
E-mail: uih@inovatorstvo.com
OIB:69872404259