GRADONAČELNIK GRADA ZAGREBA MILAN BANDIĆ OTVORIO NOVI PROSTOR UDRUGE NIKOLA TESLA NA MARULIĆEVOM TRGU

Fotografije uz članak 4
26.09.2016

Udruga Nikola Tesla – Genij za budućnost ima novo sjedište na Marulićevom trgu. Novi prostor, Udruga je za rad dobila na korištenje od Grada Zagreba, a prostor je 24. rujna otvorio gradonačelnik Milan Bandić.

Otvorenju prostora nazočili su i pročelnik Gradskog ureda za obrazovanje, kulturu i sport Ivica Lovrić, pročelnik Gradskog ureda za energetiku, zaštitu okoliša i održivi razvoj Marijan Maras, zamjenica pročelnika Službe za mjesnu samoupravu Renata Šimun, voditeljica odjela za poslovni prostor i poslove zakupa Sektora za upravljanje imovinom Grada Gordana Mikulić, voditeljica Odjela za tehničku kulturu pri Gradskom uredu za obrazovanje, kulturu i šport Madeleine Wolf, stručna suradnica i voditeljica projekata Udruge inovatora Hrvatske Silvana Svilar te članovi Udruge Nikola Tesla – Genij za budućnost.

„Veliki ljudi su skromni i normalni i da je Tesla živ vjerujem da bi bio zadovoljan ovim prostorom iako nije prevelik“, rekao je na otvorenju gradonačelnik Bandić, naglasivši da je Nikola Tesla bio genije koji zaslužuje puno više - Dom, koji će se u dogledno vrijeme, kako je rekao, i napraviti.

Naglasimo da Udruga inovatora Hrvatske tradicionalno sudjeluje u svečanostima obilježavanja obljetnice rođenja Nikole Tesle te Udruzi Nikola Tesla – Genij za budućnost pruža potporu i provedbu radnih aktivnosti.

Predsjednica Udruge Dragica Mihajlović zahvalila je gradonačelniku, koji je ujedno i počasni član Udruge, na podršci koju im pruža od početka njihova djelovanja, kao i na prostoru u kojem će i dalje moći promovirati rad i djelo nacionalnog velikana Nikole Tesle.

Linkovi


Kontakti

Hrvatska zajednica inovatora
Dalmatinska 12 10 000 Zagreb
Tel: +385 1 4886 540
Fax: +385 1 48 46 433
E-mail: uih@inovatorstvo.com
OIB:69872404259