Edukativna radionica: „Kako razviti kreativnost i inovativnost svakog pojedinca inspirirani Nikolom Teslom“ - Tema radionice: „Brze dizajnerske tekstilne interpretacije“

13.04.2022Edukativna radionica: „Kako razviti kreativnost i inovativnost svakog pojedinca inspirirani Nikolom Teslom“ - Tema radionice: „Brze dizajnerske tekstilne interpretacije“

Voditeljice radionice: Branka Kožuh, dipl. ing. i Tatjana Novak, dipl. ing.

Radionica Brzih dizajnerskih tekstilnih interpretacija bit će vođena prema modelu kreativnosti i inspiracije likom Nikole Tesle, slavnog izumitelja i fizičara koji je ostavio velik trag u našem društvu i načinu na koji živimo.

U uvodnom dijelu radionice Branka Kožuh, dipl. ing. će održati kratko predavanje o učestalosti uporabe imena i prezimena Genija za budućnost u suvremenom svijetu, a Tatjana Novak, dipl. ing. će pojasniti tehniku sitotiska koja će se koristiti u realizaciji ideje.

Cilj radionice je upoznati polaznike s tekstilnim dizajnom i tehnikom sitotiska te aplicirati originalni crtež inspiriran Teslom na majice.

U sklopu radionice sudjelovat će mladi i zainteresirani koji žele pokazati svoju kreativnost i umjetnost kao i znatiželju.

Linkovi


Kontakti

Hrvatska zajednica inovatora
Dalmatinska 12 10 000 Zagreb
Tel: +385 1 4886 540
Fax: +385 1 48 46 433
E-mail: uih@inovatorstvo.com
OIB:69872404259