Dodijeljene nagrade najuspješnijim poduzetnicima, učenicima i studentima!

Fotografije uz članak 2
14.06.2012

Selekciju i odabir najuspješnijih poduzetnika proveli su predstavnici: Ministarstva poduzetništva i obrta, Hrvatske banke za obnovu i razvitak, Hrvatske agencije za malo gospodarstvo i investicije, Hrvatske udruge poslodavaca, Hrvatske gospodarske komore, Hrvatske obrtničke komore, Udruge inovatora Hrvatske i Hrvatskog zadružnog saveza.

Nagradu za najbolji poslovni plan učenika srednjih škola osvojila je Gospodarska škola Varaždin, a u kategoriji visokih škola i fakulteta - Fakultet strojarstva i brodogradnje osvojio je nagradu za najbolji poslovni projekt.

Najuspješnija zadruga je Zadruga Lepoglavska čipka, a najuspješniji tehnološki park - Tehnološki park Zagreb.

Najuspješniji poduzetnik inovator je karlovačka „TTK“ tvornica turbina.

U kategoriji mikro izvoznika nagrađena je „Stella Mediterranea“ iz Klisa, kao mali izvoznik nagradu je odnio „ERGO staples“ iz Lužana, a u kategoriji najuspješniji srednji izvoznik – „Bezak MTP“ iz Lobora.

Najbolji mladi poduzetnik je obrt „Ćasić vina“ iz Pakraca, a najuspješnija žena poduzetnica je Ivanka Šimić vlasnica tvrtke „Clarum“ iz Nove Gradiške.

Najuspješniji mikro poduzetnik je „Judita proizvodnja čarapa“ iz Slavonskog Broda, dok je najuspješniji mali poduzetnik tvrtka „Almos“ iz Kutine.

Najuspješniji srednji poduzetnik je „Keramika Modus“ iz Vojnića.

Još jednom čestitamo svim dobitnicima nagrada, uz želje za još uspješnijim nastavkom poslovanja, rada i školovanja!

Fotogaleriju s XVI. Nacionalnog savjetovanja o gospodarstvu i poduzetništvu pogledajte na našim Facebook stranicama, a pratiti nas možete i na Twitteru.
izvor:www.minpo.hr
 

Linkovi


Kontakti

Hrvatska zajednica inovatora
Dalmatinska 12 10 000 Zagreb
Tel: +385 1 4886 540
Fax: +385 1 48 46 433
E-mail: uih@inovatorstvo.com
OIB:69872404259