Besplatna edukacija za mikro, male i srednje poduzetnike u okviru PSAMIDES projekta

26.03.2021
Pomorski fakultet Sveučilišta u Rijeci već dugi niz godina podržava projekte usmjerene na zelenu ekonomiju i ekološki prihvatljiv razvoj pomorstva i pomorskih puteva te je jedan od partnera projekta Psamides (Ports small and medium alliance for sustainable development), sufinanciranog iz programa Interreg Mediterranean (ERDF). U sklopu projekta održat će se besplatna edukacija namijenjena mikro, malim i srednjim poduzetnicima koji razvijaju inovativne usluge, proizvode i metodologije, a koje mogu doprinijeti razvoju malih i srednjih luka. Naglasak radionice bit će na promociji i plasiranju proizvoda i usluga na tržište, a na istu se možete prijaviti putem linka: https://cutt.ly/6xbnZBw .

Projekt Psamides okuplja nautičke poduzetnike, voditelje marina, pomorske klastere, udruge brodara i druge gospodarstvenike s ciljem identifikacije novih mogućnosti upravljanja malim i srednjim putničkim lukama te s ciljem formiranja jedinstvenog klastera malih i srednjih luka Mediterana. Osnovni cilj projekta je optimizirati rad i upravljanje malim i srednjim putničkim lukama i marinama, primjenom inovativnih alata u upravljanju turističkim tokovima, boljim nadzorom troškova, pružanje veće palete usluga kupcima i poticanje primjena eko-inovacija u lukama, pritom smanjujući negativne vanjske posljedice proizašle iz turističkih aktivnosti.

Projektne aktivnosti Psamidesa grade izvrsne temelje za razvoj zajednice „plavog rasta“ srednjih i malih luka Mediterana, a transnacionalni pristup im omogućuje stvaranje integriranog poslovnog ekosustava usmjerenog na tehnološki razvoj i inovacije. O samom projektu možete više saznati putem linka na službenu Web stranicu: https://psamides.interreg-med.eu/ ili na stranici Pomorskog Fakulteta: https://cutt.ly/ExTt8nO.

U prilogu nalazi se poziv s detaljnim informacijama o besplatnoj edukaciji, a za sve dodatne upite stojimo Vam na raspolaganju.

Datoteke uz članak
POZIV NA BESPLATNU EDUKACIJU ZA MIKRO, MALE I SREDNJE PODUZETNIKE U OKVIRU PSAMIDES PROJEKTA 554.65 kB

Linkovi


Kontakti

Udruga inovatora Hrvatske
Dalmatinska 12 10 000 Zagreb
Tel: +385 1 4886 540
Fax: +385 1 48 46 433
E-mail: uih@inovatorstvo.com
OIB:69872404259