AGRO ARCA PREDSTAVLJENA TALIJANSKIM PODUZETNICIMA

Fotografije uz članak 5
23.01.2014
Agro Arca predstavljena talijanskim poduzetnicima

Predstavnici udruge inovatora Hrvatske predstavili su Agro Arcu talijanskim poljoprivrednicima i poduzetnicima na 49. AGRIEST-u održanom u siječnju u Udinama.

Ovaj poznati poljoprivredni sajam okupio je izlagače iz čitave Italije, a ovogodišnja tema sajma bila je „Zemlja – budućnost teritorija za sve – očuvanje poljoprivrede, bioraznolikost i održivost“. Poseban naglasak sajma bio je stavljen na projekt koji potiče i podupire talijanska vlada – Fokus Land, a koji se bazira na zaštiti okoliša, sprječavanje rizika zagađenja poljoprivrednih teritorija, interakciji između urbanog i ruralnog krajolika, alternativnoj energiji, uređenju parkova i šuma te vodnog gospodarstva. Sami organizatori također su naglasili da je vrijeme da se poljoprivredi vrati veća uloga kao izbora i zaloga za budućnost.

Talijanski poljoprivrednici i poduzetnici zainteresirani su za suradnju s hrvatskim proizvođačima i poduzetnicima i nastup na sajmu Agro Arca. Osobito interes za izlaganje i suradnju s Hrvatskom pokazali su poduzetnici iz područja obnovljivih izvora energije.


Cijelu foto galeriju možete pogledati OVDJE.

Više o ovogodišnjem sajmu "AGRIEST" možete pogledati OVDJE.

Linkovi


Kontakti

Hrvatska zajednica inovatora
Dalmatinska 12 10 000 Zagreb
Tel: +385 1 4886 540
Fax: +385 1 48 46 433
E-mail: uih@inovatorstvo.com
OIB:69872404259