“AGRO ARCA 2010„ - od 7. do 9. svibnja 2010.

Fotografije uz članak 2
15.01.2010

TREBAMO NOVE SADRŽAJE - SVI GRADSKI RESURSI BIT ĆE UKLJUČENI

Polaznu koncepciju sajma AGRO ARCA koju smo utvrdili u prve dvije godine trebamo proširiti novim sadržajima i izložbeni prostor popuniti većim brojem izlagača iz Hrvatske i inozemstva zaključak je radnog sastanka što je održan u Slatini sredinom siječnja u svezi usuglašavanja bitnih značajki 3. međunarodnog sajma AGRO ARCA 2010. Sudjelovali su Ivan Roštaš, gradonačelnik grada Slatine, Vera Radaš i Matija Perkovac ispred Ureda za gospodarstvo grada Slatine, Vojislav Raušević, glavni tajnik Udruge inovatora Hrvatske, Silvana Svilar i Damir Gornik, stručni suradnici iz Udruge inovatora Hrvatske i Josip Tadić predsjednik Udruge inovatora Virovitičko podravske županije.

To podrazumijeva značajnije angažiranje svih sudionika u projektu sajma AGRO ARCA 2010. jer se sajam takvog profila pokazao kao nužnost i potreba koja će izravno utjecati na razvitak i unapređenje gospodarstva i poljoprivrede Virovitičko podravske županije, Slatine i Hrvatske u cjelini. 3. međunarodni sajam inovacija, novih ideja, proizvoda i tehnologija u poljoprivredi i prehrambenoj industriji AGRO ARCA 2010 održat će se u Slatini od 7. do 9. svibnja 2010. u prostorima Agroduhana.

Gradonačelnik Slatine prof. Ivan Roštaš naglasio je da se grad Slatina priprema za sajam te da će svi gradski resursi biti na raspolaganju za pomoć u organizaciji sajma.

Glavni tajnik Udruge inovatora Hrvatske Vojislav Raušević upoznao je prisutne s aktivnostima koje je do sad poduzela Udruga inovatora Hrvatske u pripremi i provedbi projekta AGRO ARCA 2010.

Damir Gornik predstavio je promotivni materijal ovogodišnjeg sajma AGRO ARCA na kojem i ove godine dominira prepoznatljivi zaštitni znak AGRO ARCE u kojem središnje mjesto ima znak jabuke.

Grad Slatina i Udruga inovatora Hrvatske će na zajedničkom prostoru u okviru Međunarodnog sajma gospodarstva, obrtništva i poljoprivrede VIROEXPO u Virovitici od 22. do 24. siječnja ove godine prvi puta najaviti ovogodišnju AGRO ARCU u Slatini.

Informaciju pripremili
Vojislav Raušević
Silvana Svilar
Damir Gornik

Linkovi


Kontakti

Hrvatska zajednica inovatora
Dalmatinska 12 10 000 Zagreb
Tel: +385 1 4886 540
Fax: +385 1 48 46 433
E-mail: uih@inovatorstvo.com
OIB:69872404259