8. izložba inovacija u Ivanić Gradu - I3G

18.05.2023

Poštovani izlagači, posjetitelji, suradnici,

srdačno Vas pozdravljamo u ime svih vrijednih članova Elektroničkog i računalnog kluba na 8. izložbi inovacija u Ivanić Gradu!

Ova naša izložba inovacija godišnji je događaj s nacionalnim predznakom koji je posebno namijenjen mladim inovatorima - učenicima srednjih strukovnih škola, studentima i samostalnim inovatorima kao i članovima inovatorskih udruga i drugih udruga tehničke kulture. Naš cilj je promovirati znanost, inovativnost i kreativnost među mladima te ih potaknuti da razvijaju svoje ideje i projekte koji će doprinijeti njihovom osobnom razvoju kao i sveukupno boljoj budućnosti naše zajednice.
Ove godine na izložbi se predstavlja preko 85 inovativnih projekata. To uključuje radove različitih tema i područja, od elektronike, robotike, komunikacija, programiranja i računalne tehnike do obnovljivih izvora energije i medicinskih tehnologija. Iznimno smo ponosni što je preko 20% radova prijavljeno od strane studenata i fakulteta te čak 70% od strane učenika srednjih škola iz gotovo cijele Hrvatske. Imamo i nekoliko radova učenika osnovnih škola, što nas osobito raduje.

Ova već tradicionalna izložba inovacija je sjajna prilika za mlade inovatore da pokažu svoje ideje i projekte, dobiju povratne informacije i savjete stručnjaka u industriji te da steknu poznanstva i povežu se s drugim inovatorima. Prilika je to i za odabir mjesta daljnjeg školovanja ili studiranja kao i prilika da se istaknu pred budućim poslodavcima i investitorima koji su zainteresirani za podržavanje inovacija. Ova manifestacija je samo jedan korak u podržavanju i promoviranju inovativnosti među mladima, a nadamo se da će potaknuti još više mladih ljudi da se uključe u inovacijsku i znanstvenu zajednicu te da će nam svima pružiti inspiraciju za stvaranje novih ideja i projekata koji će pomoći da stvorimo bolju budućnost za sve nas.

Zahvaljujemo svima koji su svih ovih godina bili uz nas i pomogli nam u ostvarenju Izložbe, našim pokroviteljima, partnerima i sponzorima te osobito vama dragi izlagači. Vi i vaši radovi najbolje predstavljate i oslikavate važnost i značenje ovog zajedničkog projekta.

Dobrodošli na 8. izložbu inovacija u Ivanić Gradu!

Linkovi


Kontakti

Hrvatska zajednica inovatora
Dalmatinska 12 10 000 Zagreb
Tel: +385 1 4886 540
Fax: +385 1 48 46 433
E-mail: uih@inovatorstvo.com
OIB:69872404259