3. MEĐUŽUPANIJSKA IZLOŽBA INOVACIJA IVANIĆ-GRAD 2016.

12.04.2016
Početkom 2014. godine udruga Elektronički i računalni klub (ERK) pokrenula je projekt “Međužupanijske izložbe inovacija”, održane u svibnju 2014. godine u Ivanić-Gradu uz pokroviteljstvo grada Ivanić-Grada, Zagrebačke Županije i ZTK ZŽ. Projekt se pokazao kao fenomenalni uspjeh - izložba je pobudila izuzetno veliko zanimanje lokalne zajednice i medija, a omogućila je prezentaciju uspješnih poduzetnika i inovatora koji djeluju organizirani kroz Udrugu inovatora Hrvatske, privrednika i tvrtki s područja grada i Zagrebačke Županije, studenata FER-a iz Zagreba, ETFOS iz Osijeka, Veterinarskog fakulteta iz Zagreba, Visoke tehničke škole iz Bjelovara, učenika srednjih strukovnih škola iz većeg dijela Hrvatske, te učenika osnovnih i srednje škole iz područja Ivanić-Grada. Zbog velikog interesa i sveopćeg uspjeha projekta, 14. i 15. svibnja 2015. godine održana je i „II. Međužupanijska izložba inovacija“.

Elektronički i računalni klub iz Ivanić-Grada, u suradnji sa Hrvatskom zajednicom tehničke kulture, Zajednicom tehničke kulture Zagrebačke Županije, Udrugom inovatora Hrvatske te uz pokroviteljstvo grada Ivanić-Grada i Zagrebačke Županije i ove godine godine priprema organizaciju Međužupanijske izložbe inovacija u Ivanić-Gradu. Izložba će se održati 20. i 21. svibnja 2016. godine u prostorima Hotela Sport.

Ovogodišnja izložba se održava u godini obilježavanja 70 godina rada Hrvatske zajednice tehničke kulture (HZTK), te 20 godina djelovanja Zajednice tehničke kulture Zagrebačke Županije (ZTK ZŽ) i odlična je prilika za doprinos proslavi jubileja.

O izložbi će biti izrađena elektronička i tiskana verzija zbornika radova. Zbog pripreme zbornika i osiguranja prostora, prijave nastupa na izložbi treba prijaviti najkasnije do 10. svibnja. Prijave će biti moguće i kasnije ovisno o raspoloživom prostoru, ali se neće moći uvrstiti u zbornik radova.

Za učitelje mentore biti će izdane potvrde o učestvovanju i mentorstvu učenicima izlagačima. Također će za izlagače učenike i mentore biti osiguran besplatan ručak za svaki dan izlaganja.

Izložba je natjecateljskog karaktera i svi radovi koji će biti prijavljeni za natjecanje, biti će ocijenjeni od strane ocjenjivačkog suda, a najbolji će biti nagrađeni prigodnim nagradama. Posebne nagrade biti će dodijeljene i najbolje ocijenjenim radovima od strane stručnog tima imenovanog od strane Hotela Sport.


POZIV ZA PODUZETNIKE

U cilju povezivanja razvojnog duha poduzetništva i inovatorstva kao osnove proizvodnje i ekonomskog napretka, pozivamo Vas da prisutnim inovatorima prezentirate Vaše proizvode ili usluge, te zajednički potražite nova rješenja. Svaki tehnički problem izazov je za mlade inovatore, pogotovo ako se izloži kao poslovni izazov.

Stoga smo za Vas predvidjeli izložbeni prostor u atriju hotela ili vanjski izložbeni prostor koji može biti na parkiralištu ispred hotela, odnosno na terasi i oko vanjskog bazena iza hotela. Osim prezentacije na izložbenom prostoru želja nam je da svoju tvrtku predstavite pred medijima i uzvanicima u pozdravnim govorima na otvorenju te da Vaša razmišljanja i problematiku izložite na predavanjima ili okruglom stolu. Dobrodošle su i radionice za osnovnoškolski i srednjoškolski uzrast.POZIV ZA UČENIKE, ŠKOLE I FAKULTETE

Ovom prilikom Vas pozivamo da nam se priključite svojim proizvodima i radovima svojih članova, učenika i studenata.


Zbog pripreme kataloga izložbe i osiguranja prostora, prijave treba dostaviti najkasnije do 29. travnja 2015.! Prijave koje ne budu dostavljene do tada neće moći biti evidentirane u katalogu izložbe.

Pojedina udruga, škola ili fakultet može prijaviti najviše do 3 rada. Prijava se podnosi u elektroničkom obliku na obrascu koji je u nastavku, a treba sadržavati skraćeni opis rada za unos u katalog, podatke o udruzi, školi ili fakultetu, podatke o autoru i mentoru. Sam rad donosi se na izložbu gdje se izlaže uz popratni tekst, prezentaciju, plakat i slično. Plakate osiguravaju sami izlagači.

Izložba će biti popraćena stručnim predavanjima i radionicama za zainteresirane izlagače i posjetitelje.

Linkovi


Kontakti

Hrvatska zajednica inovatora
Dalmatinska 12 10 000 Zagreb
Tel: +385 1 4886 540
Fax: +385 1 48 46 433
E-mail: uih@inovatorstvo.com
OIB:69872404259