15. Međunarodna izložba inovacija ARCA 2017; 19. do 21. listopada 2017., Nacionalna i sveučilišna knjižnica u Zagrebu

15.07.2017

Ivan Bračić
predsjednik Udruge inovatora Hrvatske

Poštovane/i,

pozivamo Vas na sudjelovanje na ovogodišnjoj 15. Međunarodnoj izložbi inovacija ARCA 2017 koja će se održati od 19. do 21. listopada 2017. u Nacionalnoj i sveučilišnoj knjižnici u Zagrebu.

Na izložbi će biti predstavljene inovacije iz Hrvatske i svijeta. Predstavit će se značajan broj inovacija koje su rezultat stvaralaštva pojedinaca, timova u tvrtkama, akademskoj zajednici i drugim strukturama društva. Tu su i inovacije koje su rezultat znanja i inventivnosti mladih iz obrazovnog sustava koji su zalog kontinuiteta gospodarskog razvoja Hrvatske.

Važno je jačanje povezivanja gospodarskih subjekata s akademskom zajednicom, te inovatora pojedinaca s jednima i drugima. Promocija inovacija i inovatorstva putem izložbi i tematskih konferencija bitno pridonosi razvoju inovacijske kulture u društvu u cjelini.

Ako se poslužimo izjavom velikog Tesle „Čovjek započinje tisuću stvari, a od tih tisuću može biti samo jedna dobra. A od tisuću dobrih samo je jedna ostvarljiva“ lako ćemo razumjeti potrebu postojanja dobrog inovacijskog sustava u kojem puno „mrava“ pokušava doći do inovacije. To je društvena potreba i smjer u kojem treba ići.

Stoga Vas ljubazno molimo da se uključite u inovatorski sustav i u programskom sadržaju ARCA-e pronađite svoje mjesto i interes.

Vaša prijava i sudjelovanje na ARCA-i doprinosi inovativnom razvoju društva i jačanju gospodarstva kroz stvaranje proizvoda sa većom dodanom vrijednošću, što je preduvjet za viši standard života građana.

S poštovanjem ,

Udruga inovatora Hrvatske

predsjednik Ivan Bračić

Linkovi


Kontakti

Hrvatska zajednica inovatora
Dalmatinska 12 10 000 Zagreb
Tel: +385 1 4886 540
Fax: +385 1 48 46 433
E-mail: uih@inovatorstvo.com
OIB:69872404259