13. MEĐUNARODNA IZLOŽBA INOVACIJA ARCA 2015. I 6. KONFERENCIJA "INOVACIJAMA DO KONKURENTNOSTI" – HRVATSKO - SLOVENSKI FORUM ZA OSNAŽIVANJE MLADIH PODUZETNIKA

29.07.2015
Poštovane / poštovani !

Pozivamo Vas i Vaše suradnike da sudjelujete na ovogodišnjoj 13. Međunarodnoj izložbi inovacija ARCA 2015. u sklopu koje će se održati 6. konferencija INOVACIJAMA DO KONKURENTNOSTI, na temu Hrvatsko – Slovenski gospodarski forum za osnaživanje mladih poduzetnika.

Izložba se održava od 15. do 18. listopada 2015. u Boćarskom domu u Zagrebu, a konferencija će se održati 16. listopada 2015. u Trofejnoj dvorani Boćarskog doma.

Željeli bi da se na izložbi predstave primjenljive i korisne inovacije iz Hrvatske i svijeta. Očekujemo značajan broj inovacija koje su rezultat hrvatskog stvaralaštva pojedinaca i timova u tvrtkama, akademskoj zajednici i javnim institutima. Posebno su nam važne inovacije koje su rezultat znanja i inventivnosti mladih iz obrazovnog sustava koji su temelj budućeg gospodarskog razvoja Hrvatske.

Jače povezivanje gospodarskih subjekata s akademskom zajednicom, kao i korištenje znanstvene i istraživačke infrastrukture, osnažuju konkurentnost našeg gospodarstva. Promocija inovacija i inovatorstva putem međunarodnih izložbi i tematske konferencije bitno pridonosi razvoju inovacijske kulture u tvrtkama i predstavljaju potporu u animiranju zaposlenika za kreativno razmišljanje i stvaranje inovativnih proizvoda i procesa.

6. Konferencija INOVACIJAMA DO KONKURENTNOSTI organizirat će se s ključnom temom: Hrvatsko – Slovenski gospodarski forum za osnaživanje mladih poduzetnika. Hrvatsko - slovenski forum za osnaživanje mladih poduzetnika (ispod 30 godina) i žena. Predstavljanje ideja za start-up u suradnji sa poduzetničkim inkubatorima iz Hrvatske i Slovenije, pred poduzetnicima i anđelima poduzetništva.

Uvjereni smo da će Programski sadržaj izložbe ARCA 2015. i odabrana tema Konferencije, pobuditi kod Vas interes da se i Vi prijavite sa svojim razmišljanjem i predstavite na konferenciji ili kao sudionik konferencije aktivno sudjelujete u raspravama koje će se nametnuti tijekom predavanja.

Još jednom pozivamo Vas i Vaše suradnike, budite inovativni i svoju inovativnost predstavite na ovogodišnjoj izložbi ARCA 2015. i 6. konferenciji INOVACIJAMA DO KONKURENTNOSTI, dajući time svoj konkretan doprinos poboljšanju uvjeta za razvoj inovatorstva i stvaranju konkurentnijeg hrvatskog gospodarstva

S poštovanjem,

Udruga inovatora Hrvatske
Marko Bubaš, inž. stroj., predsjednik


SVE O IZLOŽBI INOVACIJA ARCA 2015. MOŽETE VIDJETI OVDJE.

Linkovi


Kontakti

Udruga inovatora Hrvatske
Dalmatinska 12 10 000 Zagreb
Tel: +385 1 4886 540
Fax: +385 1 48 46 433
E-mail: uih@inovatorstvo.com
OIB:69872404259