10. Međunarodni sajam inovacija u poljoprivredi, prehrambenoj industriji i poljoprivrednoj mehanizaciji AGRO ARCA 2018

04.09.2018

Poštovane, poštovani,

Udruga inovatora Hrvatske, uz potporu Hrvatske zajednice tehničke kulture i Ministarstva znanosti i obrazovanja, organizator je jubilarnog 10. Međunarodnog sajma inovacija u poljoprivredi, prehrambenoj industriji i poljoprivrednoj mehanizaciji AGRO ARCA 2018, koji će se održati u Nacionalnoj i sveučilišnoj knjižnici u Zagrebu, od 18. do 20. listopada 2018.

Središnje događanje sajma bit će konferencija na temu uporabe novih tehnologija u poljoprivredi (roboti i dronovi) jer poznato je da nave tehnologije značajno povećavaju efikasnost i smanjuju štetu za okoliš. Sudionici konferencije imat će priliku upoznati se s inovativnim dostignućima u području pametne poljoprivrede, ali i s primjerima dobre prakse u navedenom području.

Inovacije u poljoprivredi od iznimnog su značaja jer pridonose unaprjeđenju konkurentnosti proizvodnje i prerade poljoprivrednih i prehrambenih proizvoda i okolišno prihvatljivoj i energetski učinkovitoj poljoprivrednoj djelatnosti. No, da bi inovacije bile prepoznate i otvorile vrata tržištima moraju pronaći put do zainteresirane javnosti. Taj put upravo je AGRO ARCA, manifestacija koja iz godine u godinu okuplja sve veći broj domaćih i inozemnih izlagača i koja je prepoznata kao mjesto kvalitetnih poslovnih susreta inovatora, poslovnog sektora, akademske zajednice i institucija koje potiču inovativni razvoj.

Vjerujemo da ćete prepoznati interes sudjelovanja u ovoj jedinstvenoj manifestaciji i s veseljem Vas očekujemo na jubilarnom, 10. Međunarodnom sajmu inovacija u poljoprivredi, prehrambenoj industriji i poljoprivrednoj mehanizaciji AGRO ARCA 2018.

Prijave za sudjelovanje dostupne su na mrežnim stranicama Udruge inovatora Hrvatske www.inovatorstvo.com.


S poštovanjem ,

Udruga inovatora Hrvatske

predsjednik Ivan Bračić

Datoteke uz članak
Prijava Agro Arca 2018 659.46 kB

Linkovi


Kontakti

Udruga inovatora Hrvatske
Dalmatinska 12 10 000 Zagreb
Tel: +385 1 4886 540
Fax: +385 1 48 46 433
E-mail: uih@inovatorstvo.com
OIB:69872404259